losodavid
Velünk: 4472 napja
Hát ilyen kis csinos vasakat nem kaptam hozzá az tuti, akárhová rakom eldől...
Hát ilyen kis csinos vasakat nem kaptam hozzá az tuti, akárhová rakom eldől...
Lehet, hogy a "Z" mértékén kell kicsit hajlítani. Vmi oknál fogva ez általában béna, sőt, egy csomó légterelőhöz nem is adnak.
Uraim, tessenek kiiratkozni a dráma-szakról, ha kérhetném! István, megyünk még feléd és számítunk rád. Ahogy a többiekre is.
bocs, ertekelni akartam a hozzaszolasod es a pirosra nyomtam a zold helyett :-/
Nitzer, ezt a kifogást már számtalanul hallotuk. Ha még egyszer előfordul a dolog levonunk egy pontot a szépségversenyen elért pontszámodból!
akkor is en leszek a lexebb :-P
.
Vannak fülek. Csak messze vannak a kocsi falától...nem kéne pont passzolniuk? Vagy ráerősíteni a kocsihoz, hogy feszüljenek?
Nem pont, az NB gyári előrébb van. Majd az NB-s kollégák elmondják, mik a tapasztalatok, de ki lehet venni, ha már nem kell. A csavarhelyek így vannak:
Nekem az alsó sárga nyilas alá van befogva a kis Z alakú-tartó, mint ami a szélein van ennek:
Ha nem kaptál hozzá ilyen füleket, akkor csinálni leszel kénytelen.
A gyári helyére kellene bemennie sztem.
MX-5 KLUB - elnök NA 1.6 1992
Kedves Fórumozók!
Van e valakinek ilyen V-Style szélterelője?
http://www.racelandu___yle-windblocker.html
nem tudom felszerelni....képtelen vagyok, nem értem, tudna valaki segíteni?
Nekem ilyen volt, és tök könnyű volt felszerelni, két csavar az egész. Lehet, hogy neked nincs meg a gyári csavarhelyed?
Mert nem a patentos csavar helyére kell szerelni? Szereljem ki a gyári szélterelőt? Keskenyebb a szélterelő, mint a kocsi belseje...vagyis értitek...
Ott lesz az, csak a műanyagon nincs lukja valszeg. A hátoldalán úgy emléxem, be van jelölve.
Így van. Nekem a keménytető két tartófülével volt ugyanígy.
Ott lesz az, csak a műanyagon nincs lukja valszeg. A hátoldalán úgy emléxem, be van jelölve.
Kedves Fórumozók!
Nekem ilyen volt, és tök könnyű volt felszerelni, két csavar az egész. Lehet, hogy neked nincs meg a gyári csavarhelyed?
Köszi!
A légbeömlő karikákat az elsők között szedtem le :D Sajnos a bal oldalit pillanatragasztóval tette fel az első tulaj, és nyomot hagyott. Ha tud valaki egy eladó beömlőt, szívesen megveszem :-)
Igazából a kilométeróra körül van egy szálcsiszolt fémlap, ami lötyögött, és már kétféle ragasztóval visszatettem, de megint elengedett... A benzinvisszajelző körül meg egy kis karika van, az sem bírja...
Kedves Fórumozók!
Uraim, tessenek kiiratkozni a dráma-szakról, ha kérhetném! István, megyünk még feléd és számítunk rád. Ahogy a többiekre is.
bocs, ertekelni akartam a hozzaszolasod es a pirosra nyomtam a zold helyett :-/
Nitzer, ezt a kifogást már számtalanul hallotuk. Ha még egyszer előfordul a dolog levonunk egy pontot a szépségversenyen elért pontszámodból!
Én kérek elnézést, úgy látom félreérthető voltam!
Nem a "Négyek" ellen írtam ha nem Istvánért!...és úgy gondolom ez nagy különbség! Ez az a szitu mikor mindenkinek igazsága vagyon! Osztom LaLee,Matt és Gyéé véleményét. Ugyanakkor érzem Bistwi érzését... Ezért írtam,hogy ez a" bibi" ( ez az egész történet) legyen felejtős MINDENKI számára! Kérlek Benneteket!? Hiszen olyan jó egy ilyen baráti,összetartós,segítőkész Klub tagja lenni...és maradni!
Milyen ragasztót használtok a belső tér kiegészítőinek felragasztásához? Az előző tulaj részben pillanatragasztót használt, ezt szeretném elkerülni... Valami 1-2 mm vastag szivacsszerű, kétoldalas lenne a legjobb.
A légbeömlő króm karikák öntapadósak,tehát azzal nincs gond. A közép konzol kerete nálam is 1-2 helyen elengedett, én ott pillanatragasztót használtam,de bevált.( igaz,óvatosan kell vele bánni)