Miatánk, ki vagy a mennyekben...
Fórum   »    Csak dumálok, csak beszélek...    »    Beszélgessünk    |   << vissza

Beszélgessünk

2013-07-10 15:13:01
Gabeszpapa

Gabeszpapa

Posztok: 1063
Velünk: 5527 napja
Gyéé, 2013-07-10 14:59:40

Gondolom az eladó rugalmassága határolja be a távolságot.

Oké, de ha kifizeted az útiköltséget és úgy sem megy bele Budapesten belül azért az nem elegáns....

2013-07-10 14:59:40
Gyéé

Gyéé

Posztok: 9171
Velünk: 6688 napja

Gondolom az eladó rugalmassága határolja be a távolságot.

aláírás DrasticPlastic Driver
2013-07-10 14:40:43
Gabeszpapa

Gabeszpapa

Posztok: 1063
Velünk: 5527 napja

Szia!

Szerintem ha komolyan fel akarod mérni a kocsi állapotát vidd el Laleehoz, ugyan messzebb van, de nem sok újat tudsz neki mutatni mx5 terén + ismeri a gyenge pontokat!Wink

2013-07-10 14:33:51
uno1

uno1

Posztok: 1083
Velünk: 4276 napja

Sziaszztok!

Nem tud valaki a XI. ker-ben egy szerelőt, aki megcsinálna egy állapotfelmérést? Mennyire érdemes szakszervízbe vinni a felmérésért?

2013-07-10 14:21:43

Bambula

Felfüggesztett fiók
Posztok: 149
Velünk: 4274 napja
Matt, 2013-07-10 9:14:52

Parkoltam. Az tény h egy bamba fasz vagyok és nem figyeltem a roki-táblát, az is h azt hittem a tábla előtti helyre vonatkozik, az is h a roki kártyás ürge is mert h ő oda állt, én utána egyel, az aszfaltra nem volt semmi pingálva. Mint megtudtam ezért az embertelen bűncselekményért 50.000 Ft fájdalom díjat kell leszúrkolnom. (összehasonlításképp körforgalomban, autópályán, útkezerszteződésben parkolásért 15.000 Ft a bírság).

Gondoltam megosztom, hogy érdemes odafigyelni, Abszurdisztánban bármi megtörténhet.

Szemétség! Egy -isztán végű országban biztos nem csinálnak ilyet!

Az autópálya tényleg csak 15E, egyszer tolattam rajta 40-nel fél kilométert és annyi volt a díjazása. Smile

2013-07-10 12:26:32
zed1

zed1

Posztok: 935
Velünk: 5300 napja
Matt, 2013-07-10 10:37:17

csak ilyen roki-kártyám van. ez még érvényes? smile

Asszem csak akkor ha ezt hallgatod miközben parkolsz.Wink

2013-07-10 11:52:05
Gyéé

Gyéé

Parkoltam. Az tény h egy bamba fasz vagyok" Azt szeretem ebben a klubban, hogy itt senkinek nem kell megjátszani magát! Vannak itt gyéépések, bambafaszok meg Kalap...tök jó!

2013-07-10 11:46:14
Gyéé

Gyéé

Kalap, 2013-07-10 9:34:11

nagyrita, 2013-07-09 21:38:13

Sziasztok! 2 napja vagyok MX5 tulajdonos, és sikeresen elrepesztettem a tető ütköző műanyag elemet, ami a zárószerkezet és a szélvédő mélyedése közti védőfunkciót látja el. Így nem tudom kattanásig betolni a zárat. Lehet, hogy nagyon használódik, vagy én feszítettem meg ennyire? Mik a tapasztalatok? Mennyibe kerül egy ilyen kütyü? Egy női tulajdonos várja a válaszokat...  smile

Hi, Van hivatalos üdvözlőemberünk, csak most nem annyira éber, ezért isten hozott itt, a zártosztályon. wink

Ami neked kell, az egy majdnem filléres tétel, azt hiszem erre gondolsz: (erre gondolsz? smile smile ) Ha törik, lehet hogy túl szoros a zárszerkezet, nehezen csukódott a kallantyú, amig megvolt a műanyag?

http://goo.gl/08y8o

Ha igen, esetleg keresd meg Kopi kollégát itt, neki lehet hogy van bontott is!

Én ugyan már csak exüdvözlőember vagyok, viszont teljes jogkörű felkent Ritaüdvözlőként a magamraruházott jognál és a hathónapos bentlakásos "Ritüdvözlői, kezelöi és bonyolítói szkúl" teljesítésével szerzett kompetenciámnál fogva megparancsolom magamnak hogy azt mondjam: Szia Rita, üdv a klubban!

2013-07-10 11:27:35

nagyrita

Posztok: 8
Velünk: 4269 napja

Köszönöm szépen! smile Igen, erre a kütyüre gondoltam! Közben kiderült, hogy valószínűleg nem nálam történt az eset, hanem az előző tulajnál, csak eddig még ezt az oldalt nem én csuktam be, ezért nem tűnt fel a dolog... A lényeg, hogy ki kell cserélni, aztán majd kiderül, hogy visszatérő-e a probléma. Ha igen, akkor a zárszerkezet lesz a hibás, de lehet, hogy valaki túl erőszakos volt vele. smile Az illetékest pedig keresni fogom. Még egyszer nagyon köszi! Örülök, hogy Rátok találtam!

2013-07-10 10:37:17
Matt

Matt

Posztok: 2769
Velünk: 6313 napja
zed1, 2013-07-10 10:19:39

Parkoltam. Az tény h egy bamba fasz vagyok és nem figyeltem a roki-táblát, az is h azt hittem a tábla előtti helyre vonatkozik, az is h a roki kártyás ürge is mert h ő oda állt, én utána egyel, az aszfaltra nem volt semmi pingálva. Mint megtudtam ezért az embertelen bűncselekményért 50.000 Ft fájdalom díjat kell leszúrkolnom. (összehasonlításképp körforgalomban, autópályán, útkezerszteződésben parkolásért 15.000 Ft a bírság).

Gondoltam megosztom, hogy érdemes odafigyelni, Abszurdisztánban bármi megtörténhet.

Há mér nem raktad fel az ugandai rendszámot is.Laughing Bűnöd fertelemes, de mivel a bűntetés méginkább közröhely, amikor mint tudjuk itthon 47.000Ft-ból meg lehet élni és te sem vagy egy notórius bűnöző, a következőket teheted:

- ha van rokkantkártyás ismerősöd, akkor nyilván őt fuvaroztad és bemutatjátok a kártyáját

- lefényképezed a parkolót és megnézed megfelel-e a kresz v. egyéb szabályoknak (akadélymentesítési szabályok eléggé szét vannak szórva sokszor), ha nem akkor erre hivatkozol. Fontos, hogy le kell írni, hogy a táblát hová vonatkozónak gondoltad a szabályok alapján. Ilyenkor menni fog a kötözködés, de a törvény betűje őket is köti, még ha sokszor ezt szeretik is elfelejteni...

Legfontosabb kimaradt: legközelebb nem ott parkolsz.Wink

csak ilyen roki-kártyám van. ez még érvényes? smile

2013-07-10 10:19:39
zed1

zed1

Posztok: 935
Velünk: 5300 napja

Há mér nem raktad fel az ugandai rendszámot is.Laughing Bűnöd fertelemes, de mivel a bűntetés méginkább közröhely, amikor mint tudjuk itthon 47.000Ft-ból meg lehet élni és te sem vagy egy notórius bűnöző, a következőket teheted:

- ha van rokkantkártyás ismerősöd, akkor nyilván őt fuvaroztad és bemutatjátok a kártyáját

- lefényképezed a parkolót és megnézed megfelel-e a kresz v. egyéb szabályoknak (akadélymentesítési szabályok eléggé szét vannak szórva sokszor), ha nem akkor erre hivatkozol. Fontos, hogy le kell írni, hogy a táblát hová vonatkozónak gondoltad a szabályok alapján. Ilyenkor menni fog a kötözködés, de a törvény betűje őket is köti, még ha sokszor ezt szeretik is elfelejteni...

Legfontosabb kimaradt: legközelebb nem ott parkolsz.Wink

2013-07-10 9:45:50
pke1977

pke1977

Posztok: 578
Velünk: 4934 napja

Sajnos ismerős az eset. Én kerékbilincset kaptam 6-7 éve hasonlóért. Aztán, amikor szóvá tettem a közterületesnek, hogy miért nincs felfestve a roki logó a helyre, hogy lássa a paraszt, aki nem akart volna oda állni, a válasz annyi volt, hogy az már a fővárosi önkormányzat kezelése... Akkor 15.000 volt a sarc.

2013-07-10 9:34:11
Kalap

Kalap

Posztok: 1647
Velünk: 6493 napja
nagyrita, 2013-07-09 21:38:13

Sziasztok! 2 napja vagyok MX5 tulajdonos, és sikeresen elrepesztettem a tető ütköző műanyag elemet, ami a zárószerkezet és a szélvédő mélyedése közti védőfunkciót látja el. Így nem tudom kattanásig betolni a zárat. Lehet, hogy nagyon használódik, vagy én feszítettem meg ennyire? Mik a tapasztalatok? Mennyibe kerül egy ilyen kütyü? Egy női tulajdonos várja a válaszokat...  smile

Hi, Van hivatalos üdvözlőemberünk, csak most nem annyira éber, ezért isten hozott itt, a zártosztályon. wink

Ami neked kell, az egy majdnem filléres tétel, azt hiszem erre gondolsz: (erre gondolsz? smile smile ) Ha törik, lehet hogy túl szoros a zárszerkezet, nehezen csukódott a kallantyú, amig megvolt a műanyag?

http://goo.gl/08y8o

Ha igen, esetleg keresd meg Kopi kollégát itt, neki lehet hogy van bontott is!

aláírás

Fun is not a straight line

2013-07-10 9:27:44

bandris11

Posztok: 260
Velünk: 4635 napja

Szia Rita,

Nem irtad, hogy milyen tipust birtokolsz! (NA NB NC ?)
Irj ram privatban, van par tippem: banris11 kukac freemail pont hu

Ha tudsz küldj rola kepet is!

2013-07-10 9:14:52
Matt

Matt

Posztok: 2769
Velünk: 6313 napja