xperience5
Velünk: 4639 napja
Biztosan érzékeltétek, hogy tegnap nem volt miata.hu. Sorry guys, az én májfoltom volt.
Engem pl ráébresztett, hogy miata.hu függő vagyok
NA 1993
Biztosan érzékeltétek, hogy tegnap nem volt miata.hu. Sorry guys, az én májfoltom volt.
Engem pl ráébresztett, hogy miata.hu függő vagyok
NA 1993
Májfolt... láttam én rajtad a múltkor is, hogy eléggé alkesz lettél.
Rock&roll..
Mivel az elmúlt hetet a beteg kölkeimmel töltöttem beteg felnőttként, a következőket tudom hozzáfűzni:
Rajta, rajta,
leszakadt a a pajta,
leszakadt a a pajta,
bent maradt a Mazda!
Jaj, jaj. jaj, nagy a baj!
Jobbulást az összes népednek és neked is.
Mivel az elmúlt hetet a beteg kölkeimmel töltöttem beteg felnőttként, a következőket tudom hozzáfűzni:
Rajta, rajta,
leszakadt a a pajta,
leszakadt a a pajta,
bent maradt a Mazda!
a cikkben a 6. kép
Tudok adni olcsóért váltót, diffit, két ablakemelőt komplett. Csörögj rám, ha érdekes. 70/3669120
Köszi, nem hiszem hogy érdekes lesz. Én nem veszem meg a kocsit, mert amennyiből talpra állítom, annyiból bőven van jó állapotú is, a srác meg azt mondta, akkor félrerakja, ha kell valakinek, viheti. 450ezerben gondolkodik. 200-ért talán kellett voln. Erős szavak, tudom, de borzalmas az állapota, komolyan majdnemhogy vastelep... Még egyszer köszi azért
Tudsz adni egy kontaktot, azért megnézném.
Tudok adni olcsóért váltót, diffit, két ablakemelőt komplett. Csörögj rám, ha érdekes. 70/3669120
Köszi, nem hiszem hogy érdekes lesz. Én nem veszem meg a kocsit, mert amennyiből talpra állítom, annyiból bőven van jó állapotú is, a srác meg azt mondta, akkor félrerakja, ha kell valakinek, viheti. 450ezerben gondolkodik. 200-ért talán kellett voln. Erős szavak, tudom, de borzalmas az állapota, komolyan majdnemhogy vastelep... Még egyszer köszi azért
Halálsoron: http://www.ebay.de/i___&hash=item4a8f5705f9
Sziasztok!
Lazy kocsijáról tudtok valamit ?
Pár hónapig hirdette, majd csökkentett az áron és kiírt egy dátomot, hogy meddig olcsóbb (talán május 10). Utána el is tűnt a hirdetés.
Nem tudjátok, hogy végül elvitték a kocsit, vagy megtartotta ?
(Megkérdezném őt, de mivel nem vagyok tag, így az adatlapon nem látom a személyes adatait.)
Ismeritek ezt a naplót?
https://www.mx5oc.co___215.aspx?PageIndex=1
Az eredmény:
Az a baj, hogy ez az autó még akkor is zseniális, amikor hulladék, és nyolcvannál rettegek, hogy mikor lendül meg valamelyik irányba úgy adhoc. Olyan élni- és menni akarás van ebben a kis szarzsákban, hogy megszakad a szívem, ha azt vízionálom, hogy egy zúzdába kerül, vagy valami hasonlóan érdektelen jószághoz, aki addig hajtja, amíg nem ömlik belőle orrán-száján minden lé. Mert ez még úgy is menne...
Szerintem felejtsd el, még akkor is, ha valami nagyon bóvli pénzért meg is tudnád venni. Még ha te magad is szerelnéd meg, raknád össze, csinosítanád is ki, akkor is kurva sokba lenne, és gondolom van egyéb elfoglaltságod is, mint a romok eltakarítása, helyreállítása.
A jelenlegi használtautós piacon biztos lehet találni megkímélt, szép példányokat, amikkel nem, vagy csak minimálisan kell foglalkozni, mert mondjuk az előző tulaj szépen rendbe tette, vagy megvigyázta.
Azt javaslom így ahogy van, szabaduljon meg tőle, ha ő ilyen "igényes" gazdája volt, akkor oldja meg maga, te pedig ne vegyél magadra problémát ezzel.
Később is nehéz lesz eladni, egy korábban lerúgott mx-5 senkinek sem kell!