Csaba
Velünk: 4327 napja
A csavaros tetőkallanyús megoldást, ami donnie javasolt, csak javasolni tudom. Megcsináltam mindkét oldalon, és ennél jobb szerintem nem is lehetne. Most fantasztikusan pattan a helyére a csat
A csavaros tetőkallanyús megoldást, ami donnie javasolt, csak javasolni tudom. Megcsináltam mindkét oldalon, és ennél jobb szerintem nem is lehetne. Most fantasztikusan pattan a helyére a csat
Sziasztok! ha valakit érdekel, itt egy gyűjtemény olyan filmekből, ahol megjelenik a Miata. külön osztályozzák mekkora szerep jut neki
Fantasztikus, köszi! Szerintem ez megoldja a problémát.
Mi a teendő, ha a vászontető kallantyúja nem kattan már be? Annyira kopott, hogy a gomb nélkül is visszahajtható, néha magától is megtörténik...
Itt találsz leírást egy barkács megoldásról:
Ez nagyon kecsegtető meg kéne próbálni....
Fényezőre ötlet?
A weblapon fent vannak a partnereik.
MX-5 KLUB - elnök NA 1.6 1992
Köszi, megpróbálom.
Ez nagyon kecsegtető meg kéne próbálni....
Fényezőre ötlet?
Ha ezt kipróbáljátok megnézném az autót. Ha lerohad a fóliám egyszer akkor én is ilyet szeretnék!
Ohh Isten vagy, köszi!
És mit válaszoltak?
Most jött a válasz:
MX-5 KLUB - elnök NA 1.6 1992
Sziasztok! Ha már témánál vagyunk, nekem kitörtek a kis műanyag kupakok melyek a záró felületnél voltak. Így most zörög a tető rögzítő kallantyú, ha rosszabb minőségű úton megyek, mert a két fémes felület záródik egymáshoz. Lehet ide venni új tömítést I.L-éknél, vagy egyéb megoldást tudtok ajánlani? Kösz!
Ezen a linken az I.L. kód: NAB-706335
Black Sushi
Ha azokra a kúp aklakú izékre gondolsz I.L-éknél van új, normális áron. De azt ne kérdezd milyen néven találtam anno meg...
Sziasztok! Ha már témánál vagyunk, nekem kitörtek a kis műanyag kupakok melyek a záró felületnél voltak. Így most zörög a tető rögzítő kallantyú, ha rosszabb minőségű úton megyek, mert a két fémes felület záródik egymáshoz. Lehet ide venni új tömítést I.L-éknél, vagy egyéb megoldást tudtok ajánlani? Kösz!
Mi a teendő, ha a vászontető kallantyúja nem kattan már be? Annyira kopott, hogy a gomb nélkül is visszahajtható, néha magától is megtörténik...
Van benne kis állító csavar. Azzal lehet szórítani rajta. Fel kell hajtani azt a kis műanyag védőkupakot, és utána tudod tekerni a csavart.