Csaba
Velünk: 4364 napja
Mi a teendő, ha a vászontető kallantyúja nem kattan már be? Annyira kopott, hogy a gomb nélkül is visszahajtható, néha magától is megtörténik...
Mi a teendő, ha a vászontető kallantyúja nem kattan már be? Annyira kopott, hogy a gomb nélkül is visszahajtható, néha magától is megtörténik...
Sziasztok!
Mintha úgy rémlene, hogy beszélgettem valakivel home made szélterelő ügyében....magára ismer valaki??
És mit válaszoltak?
Szóval, aki érdekel a dolog, az írjon egy mailt az info@plastidip.hu-ra és hivatkozzon rám (Varga Tibor, rossi46)!
Köszi, írtam is nekik.
MX-5 KLUB - elnök NA 1.6 1992
Egyetértek, ha itt minden stimmel akkor nagyon jó vétel lehet...
Azért fura, hogy ha valaki el akarja adni a kocsiját akkor miért nem veszi fel a telefont...
Kicsi fura érzésem van, könnyen lehet hogy tévedek, de mintha ezeket a képeket már láttam volna a mobile.de-n...
Ezt néztem, kedden és szerdán is próbáltuk hívni, még sms-t is kapott, de nem siekrült elérni...
Pedig szerintem nem lenne rossz vétel, ha tényleg rendben van.
Szoktam melóban nézegetni a hahu-t, addig se kell dolgozni alapon , nagyon meglep mennyire nem mozognak a 2.0 nc-k....Szinte soha nem változik a kínálat, egy egy újabb jön, pedig szerintem elég jó árakon vannak fent...Ennyire nem vesz senki autót?
Szóval, aki érdekel a dolog, az írjon egy mailt az info@plastidip.hu-ra és hivatkozzon rám (Varga Tibor, rossi46)!
Előre is köszönöm
Én ismerem a srácokat, akik forgalmazzák itthon a cuccot. Ha kell, adok kontaktot.
Köszi
Valaki már mintha csináltatott volna ilyet jól emlékszem?
Valaki tudd valami konkrétat erről a műanyag festékről esetleg valahol csinálnak ilyet?
Itt minden infót megtalálsz: http://www.plastidip.de/hu/
MX-5 KLUB - elnök NA 1.6 1992
Valaki tudd valami konkrétat erről a műanyag festékről esetleg valahol csinálnak ilyet?
Sajnos igen.