Dezsoeke
Velünk: 4414 napja
Sajnos ma egy szolnoki miatársunk örökre búcsút mondott a földi kanyaroknak. Ma este mindenki tegye félre apró-cseprő bosszúságait, és figyeljen oda a szeretteire.Ne szalasszuk el a lehetőséget..
Mi történt?
MX-5 KLUB - elnök NA 1.6 1992
..nem gond...szép csillogó verdája lehet bárkinek amugy nem sérül a fényezés...és én mindig is különc voltam
Sajnos ma egy szolnoki miatársunk örökre búcsút mondott a földi kanyaroknak. Ma este mindenki tegye félre apró-cseprő bosszúságait, és figyeljen oda a szeretteire.Ne szalasszuk el a lehetőséget..
Kösz, tényleg béna voltam!
Biztos jó a cucc...de ha olcsó megoldást akarsz,2000,2500 vízpapiros csiszolás,trinát matt festék fujása,matt fekete autónál kb 10 ezer a festék,csiszpapir,higitó....és ha nem tetszik,nitróval lemosod,és géppel ujrapolirozod az autód,visszajön az eredeti szine! De nem okoskodok ez csak egy kivitelezhető ötlet,én már csináltam,a sima gépi polir is ilyen elven müködik,amikor narancsos vagy folyásos a fényezés,igy csiszolják tök mattra a karosszériát(vigyázva hogy ne csiszolják túl"),és utána közepes majd finom polirszerrel fényesitik!
Autók százait hallom zokogni, ahogy ezt a megoldást olvasom.
A maxolen.hu oldalon van a webshop. Be kell regelni, utána lehet kiszerelést választani. 1 liter 3175 Ft. Azt írják, hogy lehet higítani is, én töményen használom. Az asszonytól koboztam el egy olyan szórófejes flakont, ami habosítani is tud, azzal szórom fel. Marha jó cucc, de a webshopban sok más jó is van (Pl.: 39S).
.
Engem is érdekelne de mi az ár és hogyan papirozod le?
Két kérdés:
Maxolen cuccot hol lehet kapni? Nemigen találok sehol (vagy csak béna vagyok...)
Van valakinek tapasztalata a csomagtartó emelővel? Nem az elektronikus nyitó, hanem a felemelő érdekelne.
Biztos jó a cucc...de ha olcsó megoldást akarsz,2000,2500 vízpapiros csiszolás,trinát matt festék fujása,matt fekete autónál kb 10 ezer a festék,csiszpapir,higitó....és ha nem tetszik,nitróval lemosod,és géppel ujrapolirozod az autód,visszajön az eredeti szine! De nem okoskodok ez csak egy kivitelezhető ötlet,én már csináltam,a sima gépi polir is ilyen elven müködik,amikor narancsos vagy folyásos a fényezés,igy csiszolják tök mattra a karosszériát(vigyázva hogy ne csiszolják túl"),és utána közepes majd finom polirszerrel fényesitik!
Kint sem draga. Neztem , hogy nagynyomasu mosoban meg kefesben is mossak..nekem is tetszik de szerintem kb 100.000 lehet egy auto telibefujasa. igaz meg mindig olcsobb mint egy foliazas.
Köszi, közben már én is megtaláltam!
Ezt írják:
"PlaXtix 2013. május 08. 08:18 | Válasz erre | #4662 [Előzmény: #4661 E38 2013. május 07. 22:28]
Miért menne horror áron? Pont az a lényege, hogy a fóliázásnál is olcsóbb legyen. Keresd a www.autolakk.hu -nál Kövesdi Dénest +36/20 929-4087 vagy a www.autoegervari.hu -nál Egervári Mártont +36/70 778-3439"
.
Vannak itthon is: http://www.plastidip.de/hu/
Nekem is tetszik! Vajon mennyibe kerül lefújatni egy egész kocsit?
Valami világos színt szeretnél?
Hogy meg tudd tartani a hátsó lámpáidat?
Kb. 2 éve gondolkodom homokszínen, és ez egy tök jó lehetőség lenne, mert nem végleges, ha mégsem tetszik, vagy megunom, leszedhető. Kíváncsi vagyok mennyibe kerülhet lefújni az egész kocsit. Majd szörfölök a neten egy kicsit, hátha találok valamit.