Sziasztok!
Gondoltam megosztom veletek az örömöm!
Mai nap, kb 2,5hét várakozás után megérkezett angliából egy NB Nardi kormányom. Nehéz volt már ezt is megoldani, mivel nem postázták csak Angliába, de hálisten valakit talátam, aki megvette, elküldette magának, majd egy futárszolgálat behozta (szigorúan közúton, nem levegőben). Kibontottam, nagyon szép, jó, majd irány a garázs. Aki szintén szeretné megcsinálni, némi támpont, amire garit nem vállalok, eddig nekem jól működik.
Először is akkumlátor sarut lekötöttem, majd kormány két oldalán egy-egy 10mm-es króvával kivehető csavart ki kell csavarni, ez után a légzsák kijön. Ott van egy csatlakozó 3db kábellel. Nekem egy zöld-piros (duda), meg egy szürke, egy piros (légzsák kábelek) mentek ebbe a csatlakozóba. Az NB kormányon pedig egy teljesen más duda csati, meg egy szintén különböző légzsákcsati, két piros kábellel. Sokat unánaolvasva (miata.net), illetve némi telefonálás után arra jutottam, hogy nem gond ha felcserélem a két piros vezetéket… Így kábel elvág, és a gyári csatlakozó felforraszt. Duda egyértelmű volt. Akksi vissza, és mivel nagyon bíztam abban amit olvastam, az anyósülésről óvatosan gyújtást adtam, megvártam amíg a légzsák lámpa kialszik, és elindítottam. Még mindig az anyósülésről kétszer körbeforgattam a kormányt, de nem történt semmi hálisten. Némi tanács. kicsit nehezebben nyomható meg a duda, mert a gyári csati elég vastag, ezért nehéz elhelyezni a légzsák mögött. Gondolkozom, hogy kihagyjam, és egyenesen összekössem a kábeleket...
Óriási köszönet a telefonos segítségért Gramnak, Birdnek, Ordunenak, Lalleenak, Zolonak!
És a végeredmény: