bistwi
Velünk: 5176 napja
Király!!!
Klubtársak! Lehet tovább fejleszteni. Szöveg stb.
Király!!!
Klubtársak! Lehet tovább fejleszteni. Szöveg stb.
Király!!!
Sziasztok!
Gyors segítség kellene, most nézünk Németországban egy NBFL 2001-es kocsit és itt nem divat a motorszám rögzítés / ellenőrzés.
A tűzfal felől szemből nézve a motor bal oldalán hosszas takarítás után ezt találtam: B6 654851
Ennyi? vagy keressek tovább?
Előre is köszönöm a válasz(oka)t!
Horváth Zoltán
Annyi.
Sziasztok!
Gyors segítség kellene, most nézünk Németországban egy NBFL 2001-es kocsit és itt nem divat a motorszám rögzítés / ellenőrzés.
A tűzfal felől szemből nézve a motor bal oldalán hosszas takarítás után ezt találtam: B6 654851
Ennyi? vagy keressek tovább?
Előre is köszönöm a válasz(oka)t!
Horváth Zoltán
Csak érdekességképpen, lefotöztam a kocsimon lévőt. Ez sem lenne rossz alap.
Az eBay-en találtam a matricát, nézz utána, valahol van róla egy topik a fórumban. Abban különbözik, hogy a matrica az adott típus sziluettjét mintázza.
Jó lenne egy saját matrica, de sajna én nem vagyok egy nagy grafikus... Talán sikerül majd rávennem Gram mestert, hogy gyártsunk egy pár darabot abból a fajtából, amit ő készített és az összes fényképünk jobb alsó sarkában megtalálható.
MX-5 KLUB - elnök NA 1.6 1992
Köszi Tamás! Az egyes fajták miben különböznek? Azt hittem, egységes. A francia klub matricája is jópofa, mindhárom tipus sziluettje van rajta. Lehet, hogy majd lefotózom, és berakom ide.
NA-ra azt hiszem elfogyott már, NC sok maradt és van 1-2 NB-s is.
Lehet csinálni egy új GB-t, ha van rá igény.
MX-5 KLUB - elnök NA 1.6 1992
Klubvezetők! Egyes autókon látni a miata.hu matricát. Beszerezhető az még?
Ordune mestert kontaktáld, anno ő szerzett be csoportosan pár db-ot. Jó esetben maradt neki, ha nem akkor biztos megadja honnan volt.
Nincs távirányítóm a központi zárhoz, és szeretnék egyet. Arra gondoltam, hogy összekötném a csomagtartónyitás "elektromosításával", jó lenne, ha az is menne a távirányítóról. Tud valaki ajánlani egy pontos típust, ami bevált? Lehet egy eszközzel megoldani a kettőt, vagy a power trunk open mindenképp külön szerszám? Az megoldható valahogy, hogy a távirányító hosszan nyomásával pl. le/fel mozgatható legyen az ablak? Ehhez spéci távirányító kell, vagy csak elektromos buhera utólag? Kösz a tippeket!
Klubvezetők! Egyes autókon látni a miata.hu matricát. Beszerezhető az még?
Aj, pedig, ha eladnám, kiírhattam volna, hogy "Gyűjtőknek". Persze mindegy is, milyen színű, nemde? Csak menjen vele az ember!
Nem tom, általában a fellelhető adatok tényleg csak az USA piacot fedik, és úgy kezelik, mintha máshol nem is lenne MX. Mondjuk majdnem igaz is. MyAir kollégának egy szögre azonos autója volt a tiéddel, ue. a szín, évjárat, 90Le, szóval nem ritka darab.