Köszönöm! Bp-től az nincd messze! Köszi!
Az orosz kollégák kemények! -16 fokban is nagyon kemények:
Az orosz kollégák kemények! -16 fokban is nagyon kemények:
Még nem, de ha te így teszel, akkor azért megnéznélek! Szólj időben!
Sziasztok!
Szükségem lenne egy megbízható ,nem rabló Budapesti légkondisra, és egy esztergályos emberkére, aki tud felnit esztrgálni !
Várom az ötleteket!
Köszi!
Bird
Esetleg próbáld meg klimasnak a primaklimat, http://www.primaklima.hu.
Én is ajánlom őket, teljesen normálisak.
Tanga
Biliàrdgolyóval a szájában próbált már valaki vezetni?
Karpitman foglalkozik tetőkkel! Ő tatabányai, nem tudom ez mennyire esik Neked útba! Mindenesetre itt a száma: 309596199
Ide küldj egy üres mail-t, ha megtalaltam küldöm: hunyagabor kukac gmail pont com
Sziasztok!
Szükségem lenne egy megbízható ,nem rabló Budapesti légkondisra, és egy esztergályos emberkére, aki tud felnit esztrgálni !
Várom az ötleteket!
Köszi!
Bird
Esetleg próbáld meg klimasnak a primaklimat, http://www.primaklima.hu.
Sziasztok!
Várom az ötleteket!
Köszi!
Bird
Szia...olvastam,és asszem válaszoltam is...csak sajnos késik a műhelyem,de szólok amint van,és megbeszélünk mindent köszönöm türelmed!
Nem olyan nagy titok 2000 vízpapir,azzal felcsiszol a fényezés,maszkolás,és lehet fújni bármilyen festékkel Trinát matt festékből is jó fényezést lehet komponálni,bár ha minden matt,akkor döglött" lesz a vas...de durván néz ki! Ha nem tetszik,lemoshatod két-három napon belül kényelmessen nitróval,és egy polirgéppel visszakapod az eredeti fényezésed,még talán szebbet mint volt! A komoly polirrozást is csiszolják gépi megdolgozás elött,ezzel tüntetik el a narancs réteget,megfolyást,béna fújást,kisebb sérülések javitását fényezést majd csak áprilistól,még nincs meg a műhelyem amúgy én is gondolkodom az autóm ilyen átfestésén,az enyém ezüst,arra fújnék több szürke árnyalatot,mint ha ezer éves ütött kopott vas lenne,a kellő helyeken rozsda lefolyások,napszívás,kopások,stb...na meg kemény ültetés,vakitó vagy fekete felni,retro matricák! Szép autó úgy is van sok a clubban ezért" majd kapok leszúrást bőven,de én a mercim is airbrush-oltam,az is polgárpukkasztó!