Casady
Velünk: 4870 napja
Gergőt ismerem régről. Csabit nem, csak mindig integetünk egymásnak. Majd valamikor összefuthatnánk, úgyis ajánlásokat gyűjtök a teljes jogú tagsághoz
Gergőt ismerem régről. Csabit nem, csak mindig integetünk egymásnak. Majd valamikor összefuthatnánk, úgyis ajánlásokat gyűjtök a teljes jogú tagsághoz
Nem! Oroszlányban a Gergő lakik, de az övé ezüst színű! Csabi 76-ot láthatod arrafelé annak ellenére, hogy ő is tatabányai, és az ő autója is hasonló színű, mint az enyém. Az enyém még darabokban, lassan érkeznek az alkatrészek.....De max 3 hét és készen vagyok. Holnap megyek felrakatni az új felnikre a gumikat, aztán jövő héten jön a futómű. Aztán a difi....
Tatabányán? Igen én voltam! Téged szoktalak látni oroszlányban?
Casady! Láttalak ma az Interspar előtt 7 óra fele!
A hajónaplónak. Csillagidő 2013.03.05 19:53. Fóliásnál nem voltam de kipróbáltam a csomagtér alatti felületen mit bír a fólia. Ha erősen rányomom a lakáskulcsot akkor nyomot hagyottt benne, de nem szakadt el. Aztán erőből rátehénkedtem és jól meghúztam a lakáskulcs éles felével. Azon a ponton szakadt csak át egy 0,5 mm es pont ahol beszúrtam a kulcsot, ahol húztam ott csak a fólián meglátszik a karc, de bírta. Viszont amint elhagyta a kulcs a fólia felületét mélyen végigkaristoltam pár centin a csomagtér belső részét. Videó nincs mert sötét volt. De az eredmény nagyon meggyőző. Jó anyag.
" ha rám hallgatsz azt csinálsz amit akarsz!"
nekem sem tetszik az ötlet, csak kíváncsi voltam a véleményekre. Én design bukócsövet sem vettem, mert vagy rendes bukócső, vagy semmilyen.
ez a típusú főlia, illetve a hátsó lámpa és indexek sötétítése a matt fekete design elemekkel 220 + áfa, illetve 15 a karosszéria szerelés költsége. ezt külön szaki csinálta. Győzködnek a kollégák még 2 fehér sportcsíkról... Vélemény?
Nálam ez többé-kevésbé amerikai muscle car védjegy, jól mutat egy Viper-en vagy Camaron, meg mondjuk olyan autón, ami egy versenypályán is megállná a helyét, úgy ahogy van.
Mondjuk én nem vagyok mérvadó, nálam pl egy hátsó légterelőnek is csak akkor van létjogosultsága egy autón, ha szükség lehet a plusz leszorító erejére.
Illetve én pl. az MX-5-re is inkább úgy tekintek, mint egy (valamennyire) különleges életérzésre, részben kihalóban levő hagyományra (hátsó kerekes, szívó benzines, 2 üléses, tető nélküli - ahhoz képest, hogy manapság csak rohadtul praktikus és hatékony autókat hajlandó mindenki gyártani ), és ezért nem is látom szükségesnek, hogy a formatervezők eredeti elképzeléseit felülírjam. Viszont vannak az autónak olyan tulajdonságai, ami miatt sokan mást látnak benne, ami szerintem teljesen rendben van, sőt külön jó, hogy többféleképpen is lehet egy Miatát értelmezni. Pl egy Impreza WRX Sti-t elég nehéz többféleképpen megközelíteni.
Szóval a hosszú szófosás vége: ahogy érzed!
ez a típusú főlia, illetve a hátsó lámpa és indexek sötétítése a matt fekete design elemekkel 220 + áfa, illetve 15 a karosszéria szerelés költsége. ezt külön szaki csinálta. Győzködnek a kollégák még 2 fehér sportcsíkról... Vélemény?
nagyon királyul néz ki !
Mennyibe fájt az egész autó lefóliázása?
majd megosztom itt az én linkem, mint a készített videót, azt elvileg mindenki meg tudja nyitni.
Na ez érdekes lesz. Kíváncsi vagyok.
Persze, küldheted: zsombolyai gmail
Szerintem itt is érdekelhet másokat is, ide is beteheted. Ha minden igaz van dropboxos fiókom is ha kell.
Tudod mit, a héten úgyis benézek a fóliáshoz, kérek egy darabot a maradékból és nekiesek. Aztán készítek róla egy videót. El tudom itt küldeni a linket személyesen neked?
Nekem is ez a következő logikus kérdésem... Nem tudom miből csinálják ezeket a fóliákat, de nem tudom elképzelni pl, hogy ne karcolódjon legalább annyira, mint a fényezés. És az utóbbit lehet polírozni, ezt viszont nem.
Szívesen. Majd meglátjuk hosszú távon hogy válik be.
Köszi a választ, és az infokat. Igazából csak érdekelt a dolog, már többször láttam én is fóliázott autót, hallottam is mindenfélét, de elsőkézből még nem sikerült tájékozódnom.