Casady
Velünk: 4796 napja
Összedobtam egy videót az elmúlt néhány hónap alatt történt átalakulásról. A dropbox profilomra mutat, remélhetőleg meg tudod nyitni: https://www.dropbox.___.%2019%2051%2051.mov
Összedobtam egy videót az elmúlt néhány hónap alatt történt átalakulásról. A dropbox profilomra mutat, remélhetőleg meg tudod nyitni: https://www.dropbox.___.%2019%2051%2051.mov
Hello! Ha jó minőségű fóliával csomagolják akkor minden probléma nélkül. Ha rossz minőségűvel, akkor a ragasztó ott maradhat, amit le kell sikálnod. Na ha itt nem vagy ügyes akkor polírozni kell utána. Engem a fóliás mester meggyőzött a supreme minőségű fóliáról. 20 éves tapasztalat, és a die hard 5 autóinak helikopterének fóliázása nekem elegendő referencia volt. Egyébként védi a gyári fényezést is, na persze nem annyira, mint a dupla ilyen vastag kőfelverődés ellen védő áttetsző fólia. Több ismerősöm van akiknek évek óta le van fóliázva a teljes autó, és még mindig makulátlan, ezért is mertem belevágni.
Persze, rengeteg kép van. Ide is fel szeretnék tölteni, de akiket személyesen ismerek, azok nem aktív tagok, így nem tudnak ajánlani. Most meg kell várnom míg mások ajánlanak.
kaphatunk egy linket ? ,azaz képeket.. ?
Imádom ezt a kocsit, és sosem adnám el, de építkezek, és ha elviszik hitel nélkül befejezem a házat. Aztán persze majd veszek másik mx-5 öst egyszer, amit ugyanígy meg fogok csinálni minden utólag bekerült extrával. Már a fóliázás le volt fixálva (tavaly október óta készültek a koncepciók), mikor osztottam szoroztam a ház miatt. Ha valaki egyedi polgárpukkasztó autót szeretne, akkor ebbe csak bele kell ülni, kulcsrakész. Az az érdekes, hogy van olyan ismerősöm akinek nem tetzsik a szín, de mégis tetszik az anyag minősége és a precíz megvalósítás.
azt mondta a közlekedési felügyelet, hogy kezembe a fóliázási számla időponttal, meg a forgalmi a műszaki esedékes időpontjával, a rendőrök meg fogják érteni. egyébként kisvárosban élek és a rendőrök is szeretik a kocsit, nem fognak szivatni.
Hello, egy kérdés folia ügyben: el lehet ezt maradéktalanul távolítani a későbbiekben? Vagy ezzel az eredeti fényezés ugrott, úgy ahogy van? Kösz
Imádom ezt a kocsit, és sosem adnám el, de építkezek, és ha elviszik hitel nélkül befejezem a házat. Aztán persze majd veszek másik mx-5 öst egyszer, amit ugyanígy meg fogok csinálni minden utólag bekerült extrával. Már a fóliázás le volt fixálva (tavaly október óta készültek a koncepciók), mikor osztottam szoroztam a ház miatt. Ha valaki egyedi polgárpukkasztó autót szeretne, akkor ebbe csak bele kell ülni, kulcsrakész. Az az érdekes, hogy van olyan ismerősöm akinek nem tetzsik a szín, de mégis tetszik az anyag minősége és a precíz megvalósítás.
azt mondta a közlekedési felügyelet, hogy kezembe a fóliázási számla időponttal, meg a forgalmi a műszaki esedékes időpontjával, a rendőrök meg fogják érteni. egyébként kisvárosban élek és a rendőrök is szeretik a kocsit, nem fognak szivatni.
Hello, egy kérdés folia ügyben: el lehet ezt maradéktalanul távolítani a későbbiekben? Vagy ezzel az eredeti fényezés ugrott, úgy ahogy van? Kösz
Feliratkoztam a várólistára, hogy tag lehessek. Most nyüstölnöm kellene a tag ismerőseimet, hogy ajánljanak, vagy bármelyik tag láthatja a jelölteket, és konfirmálhat?
Mindenki láthatja, de a klubszabály az, hogy csak olyat ajánlunk, akivel emixxel együtt már személyesen is találkoztunk.
MX-5 KLUB - elnök NA 1.6 1992
Feliratkoztam a várólistára, hogy tag lehessek. Most nyüstölnöm kellene a tag ismerőseimet, hogy ajánljanak, vagy bármelyik tag láthatja a jelölteket, és konfirmálhat?
Máris ráütök és berendelek 100 at..!! Ez olyan csodaszép...
http://www.ebay.de/i___&hash=item2569ecd42f
Esetleg egy Group Buy?
Máris ráütök és berendelek 100 at..!! Ez olyan csodaszép...
http://www.ebay.de/i___&hash=item2569ecd42f
Neked kell először lépned: A Klub/Legyél Te is... menüpont, aztán már csak 3 ajánlás kell
Első lököst, tükröket és ajtó kárpitot szedték csak szét. karosszériát csinálta ezeket a munkákat. Megkérhetnélek titeket, hogy ajánljatok teljes jogú tagnak? És akkor tudnék képeket feltenni.
És szét kellett szedjék hozzá valamennyire, vagy alágyűrték a fóliát mindenhol? Falcoknál is megcsinálják?