Casady
Velünk: 4877 napja
Ja 3 év garancia van rá
Ja 3 év garancia van rá
Árat nem mondanék, mert az egyedi igényektől függ. Milyen fóliát szeretnél, milyen megoldásokkal. Van több kategória. Munkadíjjal, mindennel együtt olcsóbb mintha fújnák, de pontos összeget mondjon a mester. 2 nap alatt csinálták meg, 4 en dolgoztak rajta. Közben folyamatosan küldték a képeket és ment az egyeztetés.
És meg lehet tudni, hogy mennyire fájdalmas egy ilyen történet és mennyi idő alatt készül el?
Valami garancia van rá stb...?
Fehér lesz a vas?
MX-5 KLUB - elnök NA 1.6 1992
És meg lehet tudni, hogy mennyire fájdalmas egy ilyen történet és mennyi idő alatt készül el?
Valami garancia van rá stb...?
Igen, avery dennison prémium kategóriás fólia. Az a cég csinálta, aki a die hard 5 autóit, helikopterét fóliázta. A forgalmi cserés maceráról annyit, hogy márciusban megyek műszaki vizsgári, azt mondta a közlekedési felügyelet, hogy ne foglalkozzak semmivel addig, műszaki vizsgán kiállítanak új műszaki adatlapot, és azzal okmányiroda, okmánybélyeg, aztán ennyi.
Ez fólia?
MX-5 KLUB - elnök NA 1.6 1992
Nem is tudom hirtelen, melyik tetszik jobban! Jó ez a piros árnyalat! Megírnád, hogy a forgalmiban mennyi macera átiratni a színt?
Sziasztok!
ha valakit érdekelne, átváltozott a kicsikém:
http://www.facebook.___7546099948213&type=1
Lesz videó is.
Persze, az ivás. Vagy ívás.
Ma elég termékeny voltam!!!!
Ez komoly??? Szilveszter napján én is ott voltam a Felvonulási téren (Mazda6-tal), beszélgettünk is pár szót, de nem gondoltam volna, hogy "közös múltunk van"! Kicsi a világ!
Legutóbb elmulasztottam, hogy sok sikert kívánjak Kínához! Hová mész pontosan? Én éltem 4 évig külföldön, diplomataként Belgiumban, átérzem a helyzetedet. Kínában dolgozó barátaim kimondottan szeretik Pekinget és Sanghajt, remélem, neked is tetszeni fog!
Myair! Nincs egy közös ismerősünk, Zerényi Roland? Rrepülésbiztonsági mérnök volt a MALÉV-nál. Osztálytársam volt a gimiben Békéscsabán.
Persze, hogy ismerem! Sőt, én is a belvárba jártam, 3 évvel alattatok
Tanga
Ez nem stimmel, de földik vagyunk!
Szia! Nem, a Belvárosiban végeztem 1996-ban.
Myair! Nincs egy közös ismerősünk, Zerényi Roland? Rrepülésbiztonsági mérnök volt a MALÉV-nál. Osztálytársam volt a gimiben Békéscsabán.
Szia pke1977! Rózsás voltál?