pke1977
Velünk: 4934 napja
Myair! Nincs egy közös ismerősünk, Zerényi Roland? Rrepülésbiztonsági mérnök volt a MALÉV-nál. Osztálytársam volt a gimiben Békéscsabán.
Myair! Nincs egy közös ismerősünk, Zerényi Roland? Rrepülésbiztonsági mérnök volt a MALÉV-nál. Osztálytársam volt a gimiben Békéscsabán.
Biztos ebben a topikban akartad ezt kérdezni?
egy kis gyorssegitség elkelne: pár napja enhye, ma már idegesitő fémes hang jön a jobbhátsó keréktől, nem mindig csinálja, féknyomogatástól változik, sebességnek megfelelően változik a hangja. ezmiez? A fékbetét elkophatott? NCnél nincs visszajelzője a műszerfalon? köszi
NC, bordó volt, karbonfekete lett, egyébként semmi extra..
Köszi a bíztató szavakat mindenkinek! Igyekszem azért hazajönni minél gyakrabban, ne árválkodjon sokat a gép
Tanga
Jó utat és gyere majd haza folytatni az ígértesen indult drift karriert!
Én is csak most láttam... a téma önmagában fájdalmas, főleg hogy ma lett vége a 737 szimulátor szétszerelésének Ferihegyen és már úton van új otthonába Én 3 hete még repültem rajta egyet
MALÉV felirattal..
Hát amit tudok kívánni sok sikert és remélem mire a szerződés lejár talán valami változás lesz itthon is...
Most tudtam megnézni a videot...Szívszorító érzés...
Sok sikert de remélem hosszú távon nem kell elszakadni az országtól.
Jó utat vigyázz magadra
Tanga itthon fog rám várni, hogy jól megforgassam, ha hazajövök
Tanga
Ha mész, vigyázz magadra.
Valamikor én is dolgoztam a MALÉV-nél. 1980-tól 1985-ig. Jó kis hely volt. Igaz nem repülőgépvezetőként, csak a karbantartó részlegnél, eleinte a régi hangárban a végén pedig már az újaknál. Szép idők voltak.
Tangával mi lesz? Viszed magaddal?
Kinában vannak MX 5-ök?
Éppen nincs kizárva, de előlem nagyon elbújtak. Max Z4-est láttam meg boxstert, valamint töménytelen mennyiségű hosszított, sofőrös A4-A6-A8-at meg 3-as, 5-ös, 7-es bajort. Illetve hello kitty-s mercit, smartot, béjemvét :D Viszont ezeknek felesleges is lenne miata, még nem láttam kint olyat, aki tudna vezetni, autót max villantani vesznek :p
Tanga
Minden ok, nem vagyok ideges..
Mizu Bird, feszült vagy?
Valakivel meg kellett osztanom, ezta szennyet, de igaza van!
Amúgy meg tényleg ne politizáljunk!
OFF
Szerintem meg ne politizáljunk!
MX-5 KLUB - elnök NA 1.6 1992