Gyéé
Velünk: 6780 napja
Iggazi művész ez a Dópmen, nagyon ott van ez a videó! Zene, szöveg, klip minden klappol, nem tudnék belekötni. Azért remélem még ma abba hagyja az ipart és soha többet nem nyitja ki a száját.
Iggazi művész ez a Dópmen, nagyon ott van ez a videó! Zene, szöveg, klip minden klappol, nem tudnék belekötni. Azért remélem még ma abba hagyja az ipart és soha többet nem nyitja ki a száját.
Én is megnéztem; szomorú, nagyon szomorú.
MX-5 KLUB - elnök NA 1.6 1992
Az én TV-men ma volt, igaz Balatonfüreden lakom, ide még az adás is késöbb ér el.
Kinában vannak MX 5-ök?
Jó utat Myair!
Ismertek valakit, aki veterán autókkal foglalkozik?
Házon kívül-be lesz, a fókuszba nem fért be a celebek közé : )
Remélem miata.hu feliratú polóban tolja : )
Ezt lehet nézni a neten?
Nincs tv-ém
.
Házon kívül-be lesz, a fókuszba nem fért be a celebek közé : )
Remélem miata.hu feliratú polóban tolja : )
Hehe, ma este lesz Myair botrányos intrjúja az Rtl-en a Fókuszban! A pilóta aki meztelenül riogatta az utasokat repülés közben, a fenekén lévő "I love MP62" feliratot tuszkolva a riadt utasok orra alá. Döbbenetes, pedig teljesen normális srácnak ismertük meg.
A miata.hu alat a Magyar MX-5 és Miata Klub - Napsütés- és kanyarbarátok, gyülekező! mondat furán van törve így. (Vagy csak eddig nem tűnt fel.) Nem fér ez ki valahogyan sortörés nélkül?
Ez a kijelződtől is függ.
Nekem speciel nem töri meg sem a 22,5-es irodai monitoron, sem a 12,5-es laptopon.
Kétszer is!
A miata.hu alat a Magyar MX-5 és Miata Klub - Napsütés- és kanyarbarátok, gyülekező! mondat furán van törve így. (Vagy csak eddig nem tűnt fel.) Nem fér ez ki valahogyan sortörés nélkül?
Még egy szépészeti ötlet, lehet szidni:
A mostani kék felirat baromi jól néz ki pl a 'Csezdmeg' v. 'Euroring' háttérrel, ahol a hasznos felület által nem kitakart miata éppen kék. De a 'wet' vagy a '120.000' már nem ennyire egységes a kék színnel. Mit szólnál egy olyan változtatáshoz, hogy a betűk színe (+ amik vele járnak) a háttér alapján változna? Pl. valaki (akár én is szívesen) kigyűjti a hátterekhez megfelelő színt (akár csak pár darabot, pl piros, szürke, kék) és ez alapján változna a stílus.
Nagyon extrém ötlet? Kódolásban is szívesen segítek akár, bár a weboldal programozás kissé távol áll tőlem, de sosem késő tanulni.
A "miata.hu" felirat fura, de a többi szerintem határozottan jobb lett.
Kétszer is!
Gram mester, meguntad a betütipust?
Mazda Miata M Coupe 1996: