Szia!
Én kb. 2 000 km-rel ezelőtt beletoltam, semmi észrevehető nem történt
(remélem kárt sem okozott...),
ettől persze lehet, hogy ott lennt a mélyben csodák történtek
Szia!
Én kb. 2 000 km-rel ezelőtt beletoltam, semmi észrevehető nem történt
(remélem kárt sem okozott...),
ettől persze lehet, hogy ott lennt a mélyben csodák történtek
A hidegben megdermedt zsír miatt van. Mosd meg meleg szappanos vízzel.
Köszönöm, megpróbálom, de milyen zsír??
Kíváncsi lennék Lalee véleményére.http://forex.hu/webshop.html?page=shop.browse&category_id=16
A hidegben megdermedt zsír miatt van. Mosd meg meleg szappanos vízzel.
if in doubt, flat out.
Sziasztok!
mit tudok kezdeni ha a biztonságiöv már nem húzza magát vissza olyan gyorsan mint fénykorában?
Utóbbi. Kicsit most lenyugodni látszanak a dolgok körülöttem és elkezdtek pörögni a kerekek.
Wow, már az NC-vel is komoly dolgokat műveltél, erre kíváncsi leszek!
(ha belevágsz és lesz energiád erről is írhatnál topikot )
Utóbbi. Kicsit most lenyugodni látszanak a dolgok körülöttem és elkezdtek pörögni a kerekek.
Köszönöm a lehetőséget, írok hamarosan!
Ordune: Vezetés nem annyira fontos, inkább az, hogy van-e esélyem beférni sisakkal együtt a keménytető alá úgy, hogy a kormányt/pedált el tudom normálisan érni. Szóval legalább álló helyzetben szeretném kipróbálni a bal egyet, ha megoldható.
Amúgy, ha beférsz akkor váltani fogsz? Vagy veszel egy msáikat és versenysárkányt építesz belőle?
MX-5 KLUB - elnök NA 1.6 1992
Köszönöm a lehetőséget, írok hamarosan!
Ordune: Vezetés nem annyira fontos, inkább az, hogy van-e esélyem beférni sisakkal együtt a keménytető alá úgy, hogy a kormányt/pedált el tudom normálisan érni. Szóval legalább álló helyzetben szeretném kipróbálni a bal egyet, ha megoldható.
Keménytetős NA-t/NB-t keresnék egy üléspróba (és ha lehetséges néhány méter gurulás) erejéig Budapest körényékén. Cserébe fel tudok ajánlani némi sört vagy egy NC-t üléspróbára (és szintén néhány méter gurulásra).
Hozzám beülhetsz.
Úgy néz ki, hogy jövő hétvégén lesz erre egy kis időm.
Ha NA érdekelj, szólj.
De csak a jobb oldalon!
MX-5 KLUB - elnök NA 1.6 1992
Keménytetős NA-t/NB-t keresnék egy üléspróba (és ha lehetséges néhány méter gurulás) erejéig Budapest körényékén. Cserébe fel tudok ajánlani némi sört vagy egy NC-t üléspróbára (és szintén néhány méter gurulásra).
Hozzám beülhetsz.
Úgy néz ki, hogy jövő hétvégén lesz erre egy kis időm.
.