Egyenlőre teszt jelleggel kipróbáltam és rohadt jól működött, hogy az OBIban kapható öntapadós ajtó szigetelést végigraktam az ajtó körül a nem látszó pontokon. Autópályán érezhetően csendesebb volt és az ajtó is szebben puffant. Mivel egy kicsit jobban látszott a kelleténél és barna is volt, ezért most keresek feketét és az marad majd fixen nem drága de tökjó dolog
Beszélgessünk

Cimbi
Velünk: 5411 napja
if in doubt, flat out.

Kalap
Velünk: 6590 napja
engedjük el a szálat..
Fun is not a straight line

Zolo
Velünk: 6051 napja
Szerencsére a japok is tudják, mi a jó... 00:15-nél ottan kukucskál az Alfa a sok uncsi rizs között.
Balneum, nem zavar, hogy ez egy japán autós közösség? Ha eddig kételkedtem is, most már teljesen biztos vagyok benne, hogy ezt direkt csinálod.
troll
A sok gondtalan japó kocsis kilométer valóban unalmas, tuti sokkal izgalmasabb és változatosabb a folytonos elektromos problémák lekűzdése egy digó vason... :-D
Feel da faya, tak' da ride, sunshine, driftin' MX5! B-)

Nitzer
Velünk: 5364 napja
Szerencsére a japok is tudják, mi a jó... 00:15-nél ottan kukucskál az Alfa a sok uncsi rizs között.
Balneum, nem zavar, hogy ez egy japán autós közösség? Ha eddig kételkedtem is, most már teljesen biztos vagyok benne, hogy ezt direkt csinálod.
troll
.

Ordune
Velünk: 5826 napja
Te meg bedőltél! Igenis tök jó, végre egy digó járgány a sok gagyi japó talicska között.
hagyjuk
MX-5 KLUB - elnök NA 1.6 1992

Gyéé
Velünk: 6784 napja
Te meg bedőltél! Igenis tök jó, végre egy digó járgány a sok gagyi japó talicska között.

Ordune
Velünk: 5826 napja
MX-5 KLUB - elnök NA 1.6 1992

Nitzer

gram
Velünk: 7372 napja
Ment is a Stelvio Facebook-ra...

Nitzer

Nitzer

zed1
Velünk: 5396 napja