Köszi!
Sziasztok,
de egy kicsit drift iranyba mutato beallitasokat is adna...
Sziasztok,
de egy kicsit drift iranyba mutato beallitasokat is adna...
Ma 20:00-kor a National Geo csatornán lesz a "Hull a verda". MX-5-t bontanak :D
-------------
Hull a verda: Kicsik és sportosak
igenigen! dec20 kavart meg
-------------
-------------
Elfogyott a varázs? Kár hogy nem 2.0, akkor kérnék egy próba kört
Dehogy fogyott, nagyon szeretem. Csak ez az egyetlen autóm van és sokszor jól jönne a plusz két ülés...
azé az 1.8 is megy ám rendesen!
(föleg egy leömlövel + pár aprósággal -> baltás kollega ugye)
Tökéletesen igazad lehet, de már kétszer belementem a kisebb motorba, három a magyar igazság de nem
Ha váltok 2.0 lesz.
azé az 1.8 is megy ám rendesen!
(föleg egy leömlövel + pár aprósággal -> baltás kollega ugye)
Elfogyott a varázs? Kár hogy nem 2.0, akkor kérnék egy próba kört
Úgy dönöttem, hogy az én NC-met is elviheti, aki szeretné. 1,8-as, 2006/12. havi, sötétkék, bőrös, 113ezer km-rel, Németországból hoztam magamnak júliusban, most volt Lalee-nál szervizen, nagyon jó állapotban van (miért is ne lenne). Hahu-n még nincs fent, januárban felrakom oda is.
Én megértelek, abszolút!
Árultak a hahu-n egy fekete nc coupet, szemeztem vele, úgy döntöttem megveszem a mostani mellé, de vki megelőzött....Kicsit érdekes volt az eladó csapat, nagyon át akartam nézni a kocsit, de hátha innen vette meg valaki és beszámol...Én meg keresem tovább
Tudom h most ellentmondásos, de most mégis NC.. Arra jutottam, h azért éreztem magam az Anniban jobban, mert az hasonlított az enyémre (mármint a karosszériájában) amit megszoktam. Majdcsak megszokom az NC -t is valahogy! Köszi mégegyszer a próbát!!!
Na és mire esett a választás ha nem titok?
Sejtesz valamit...
Az előzőm szeptemberben elment, és most jött el a pillanat h nem bííííírom tovább!!!