Megcsáklyáztad, vagy mi? Nekem 8,5 -9 alatt sosem evett.
Jah, sima H4, én még egybeépítettel nem találkoztam.
Jah, sima H4, én még egybeépítettel nem találkoztam.
tegnap latom, hogy nem vilagit az egyik lampam. na bukolampaban H4 van ugye? bar most olvasok olyat vmelyik forumon, hogy nemelyik import? autonal nem veheto ki az izzo kulon? hanem lampaburaval egyutt van
csak azert nem neztem meg meg milyen, mert tegnap parom rajtahagyta a lampat es lemerult az akkum annyira h se kozponti se lampanyito
Nem rossz
Nálam idáig a csúcs picit több, 7.05 l/100 km, autópályán végig, 110 -es tempó környéke, mai napig nem tudom hogy csináltam
nagyon ráérhettél.
Nem szoktam figyelni a fogyasztást, de tegnap nem volt sietős dolgom és egy kamion mögé beállva, zenét hallgatva 90el a 360km-re 6.59jött ki. Ez jó, nem?
if in doubt, flat out.
Ez a nem semmi Bár élőben nem volt lelki erőm megnézni.
2014 legkorábban. Inkább 2015.
de nem értem ezt a ráncfelvarrást, nem arról volt szó hogy 2013ban jön a tökúj modell, az ND, amely 150-200kgval könnyebb, és 1.4-1.6 turbós 160-180 lovas motorokkal lesz kapható? helyezzetek már lécci képbe, köszi.
NC, bordó volt, karbonfekete lett, egyébként semmi extra..
De jó érzés mikor idéznek!
MX-5 KLUB - elnök NA 1.6 1992
már volt a hírekben:
http://www.miata.hu/?s=news&id=29
a fekete betétes lámpák (kéziváltós, soft tophoz) nekem tetszenek!
szerintem nem túl előnyös ez a szög az autónak bár ezen a képen valóban olyan mintha egy piás MX-5 "vicsorogna"
a színe tetszik...
Itt van az NC legújabb faceliftje. Szerintem elég béna, vagy csak még szoknom kell. Úgy néz ki, mintha egy bokszoló fogvédőben mosolyogna. Ez már a második ráncfelvarrás, ugye?
Ti hova jártok futóművet állítani?
A Montinál nem biztos, hogy lesz hely holnap, ez esetben kénytelen leszek máshova menni.
Az Euroringre vagy a Kakucsringre, néha a Hungaroringre is. :-D :-D :-D
Én speciel múltkor a visegrádi lejtőn állítattam!
Black Sushi
Ti hova jártok futóművet állítani?
A Montinál nem biztos, hogy lesz hely holnap, ez esetben kénytelen leszek máshova menni.
Az Euroringre vagy a Kakucsringre, néha a Hungaroringre is. :-D :-D :-D
Feel da faya, tak' da ride, sunshine, driftin' MX5! B-)