bbalage78, 2012-10-10 13:07:05
csak úgy felvetem, érdeklődésképpen: már nyáron is feltűnt hogy sokan, kb 3ból 1 kabriónak zárva volt a teteje, normális azaz 30 fok alatti időben. Mostanában pedig fordítva látom, azaz 5ből 1 kabriónak van csak nyitva a teteje, amikor a 15-20 fok az ideális kabriós idő. Az is feltűnt, hogy leginkább a bénadivatkabriók vannak zárva, tehát a megane, focus, tigra, 206 jellegűek.
Mivel nálam mindig nyitva a tető, még parkolni is úgy hagyom több órára, érzem hogy ezzel kilógok az átlagból, de mégis, az emberek nem azért vesznek nyitott autót, hogy ilyen ajándék szép napos 20 fokos időben nyitva legyen? Nálatok az idő hány %ban van nyitva a tető, arra alkalmas időben? (15-30fokig, eső nélkül)
Nekem ugyan ez volt az első nyaram, tehát még friss az élmény, de én jó időben minden csukott tetővel megtett métert elvesztegetett időnek érzek
Eddig csak az anyósülés felől érkező "huzat van" illetve "fázom" indulatszavak kenyszeritettek csukásra :-P Amúgy országúton kis eső sem tart vissza, sem a rovidebb parkolások.