losodavid
Velünk: 4417 napja
Elküldtem mindkettőtöknek.
köszönöm
(ilyenem van nekem is csak német nyevű)
köszönöm
(ilyenem van nekem is csak német nyevű)
.
...keresgéltem neten ilyen leírásokat, rajzokat a kocsiról, de nem jártam sikerrel.
válaszokat előre is köszönöm
Nekem van egy magyar nyelvű NB-FL kézikönyvem. Ha adsz egy email címet, átküldöm.
losodavid85@gmail.com
köszönöm
Szia!
Kérlek nekem is küld át!
Köszi
...keresgéltem neten ilyen leírásokat, rajzokat a kocsiról, de nem jártam sikerrel.
Nekem van egy magyar nyelvű NB-FL kézikönyvem. Ha adsz egy email címet, átküldöm.
.
szerintem rájöttetek, hogy mindig hülyeséget kérdezek... ...íme a következő:
Ugye vannak azok a rekeszek ott középen...a középsőben nem működik - nincs - rugó és mindig beleakad a könyököm. Szóval, kell ott egyáltalán lennie valaminek? Ha igen, akkor hol tudok olyat venni és hova kell beraknom? keresgéltem neten ilyen leírásokat, rajzokat a kocsiról, de nem jártam sikerrel.
Olvasom és látom magam elött azt a két hülyét! Szuper!
Váááá!!! Vágd el őket gyorsan és fuss! Különösen a pirosat.... nem, várj a kéket a kéket! (bocs)
Sziasztok!
Az ülésem alatt vannak drótok (nekem ez érdekes, mivel még nem volt kocsim) viszont a vezetőoldali alatti nem csatlakozik semmihez, az másik alatti meg igen...mi lehet az szerintetek? nincs ülésfűtésem, szóval amiatt nem aggódok 2002 nb...
Hívj fel!
Valakinek lenne kölcsönbe egy vez. tengely jeladója pár napra??
Szeretnék biztosra menni ,és ha a csere darabbal nem csinálja a hibát ,akkor berendelnék 1 et az IL től!
bird01@t-online.hu a részleteket megbeszéljük!
Köszönöm előre is!
en automon is olyan ragacsos gumi cucc rogzitette...nem is jott le a folia rendesen
(szerk: ja kozben latom mana is uezt irta)
az lehet, viszont legalább viszonylag egyszerű amúgy visszatenni, a másik kedvenc mazdánkon (323, XVIII év), pl. egy ragacsos gumi szerű cucc rögzíti
Miatában is.