Miatánk, ki vagy a mennyekben...
Fórum   »    Csak dumálok, csak beszélek...    »    Beszélgessünk    |   << vissza

Beszélgessünk

2012-09-05 14:08:05

balneum

Felfüggesztett fiók
Posztok: 727
Velünk: 7037 napja

Teljesen igazad van, nincs is mit hozzáfűzni. smile

2012-09-05 13:26:47
Ordune

Ordune

Posztok: 7396
Velünk: 5693 napja

Balneum, Mindenki, szerintem a hibát ott követjük el, hogy sokszor a világot feketére vagy fehérre próbáljuk meg felosztani, mikor valójában rengeteg szín létezik a Földön.

Tudom, hogy ez közhely, de attól még igaz.

aláírás

MX-5 KLUB - elnök
NA 1.6 1992

2012-09-05 13:22:46

Quaresz

Posztok: 43
Velünk: 4581 napja
mementomori, 2012-09-01 11:29:46

Kapritman 150ért tenne fel Mohair-t úgy hogy a mostani üvegem bele lenne varva. Kb egy 20-assal olcsóbb lenne a Vinyl.
Érdekelne, hogy a Vinyl és a Mohair között strapabíróságra mi a különbség, mert lehet, hogy rendelnék a megadott címekről egy vinylt és feltenném én. Ez esetben megúszom 90e Ftból.
Tanácsok, ötletek? smile  

Szia!

Melyiken találtál postázva 90e-t?

Üdv

Gábor

2012-09-05 12:47:44
losodavid

losodavid

Posztok: 202
Velünk: 4560 napja
obela, 2012-09-05 10:40:21

utoljára én is ilyen sziszegőset vettem, de a kenceficés is jó volt.
persze, egyszerűbb, ha felcsukod a tetőt. ráfújod (figyelj rá, fényezésre ne nagyon menjen), egyenletesen elkened a cuccot és gyönyörködsz a fényében smile

Köszönöm, bekentem , remélem szép lesz smile

2012-09-05 10:40:21
obela

obela

Posztok: 639
Velünk: 6724 napja

utoljára én is ilyen sziszegőset vettem, de a kenceficés is jó volt.
persze, egyszerűbb, ha felcsukod a tetőt. ráfújod (figyelj rá, fényezésre ne nagyon menjen), egyenletesen elkened a cuccot és gyönyörködsz a fényében smile

2012-09-05 9:59:49
losodavid

losodavid

Posztok: 202
Velünk: 4560 napja
obela, 2012-09-04 9:52:55

Én Szegedi Medikémia 1000 Ft-os gumiápolójával kenem évek óta, egy szezonban 2-3x, szerintem bőven megteszi. Van aki a TurtleWax Wet n Black-jére esküszik, szerintem hasonló paraffinos, egyéb kőolajszármazékos cucc mindegyik.

Wet N Black

Erre gondolsz:

http://www.medikemia.hu/index.php?mid=20&prod=144

Rákenem, oszt ennyi? Kinyitva teljesen, vagy ne veszüljön??

2012-09-04 20:31:40
bistwi

bistwi

Posztok: 849
Velünk: 5194 napja
Erno, 2012-09-04 14:40:14

hát ez már tényleg gáz, nem értem miért fajult eddig a dolog ... Frown Nem kellene egy vödör pálinka mellett egy összeborulós kibeszélős csapatépítést tartani már? Az szokott segíteni.

Jól hangzikCool, mármint a vödör pálinka.Smile

Miért fajult el a dolog idáig? Csak.

Ez egy nyitott fórum, aki beregisztrál, már írhat is. Jó ez, vagy sem?

Álljon itt egy középkori vers idézet:

" ....a rózsa nyílik, nincs miért, nyílik csupán, nem nézi önmagát, s nem kérdi nézed-e...."

Liberálisok, szarjankók, bolsevikok és gárdisták: egyesüljetek.Foot in mouth

Ha akarjuk tudomást veszünk minden beírt mondatról vagy sem. Én tulajdonképpen szórakoztatatónak tartom az egészet. Nem hinném hogy Matt, gram, Gyéé, Turp vagy bárki más, most bánatában felköti magát.

A szar, régi, sufnituningolt, elhanyagolt autóink miatt meg szégyelje mindenki magát.Cool

2012-09-04 18:34:34
myair

myair

Posztok: 762
Velünk: 6344 napja
Nitzer, 2012-09-04 15:03:27

balneum, 2012-09-04 14:17:00

...Pont ezért szórakoztat ez az egész, én írok valamit és már előre tudom melyik akaratgyenge fog rá reflektálni és lép elő a destruktív bohóc szerepében.

Te direkt provokálod az itteni közösséget, majd jót röhögsz az egészen?

Ez elég szánalmas Frown

A netes szlengben ugye ezt hívják trollnak? Király, már ilyenje is van a fórumnak smile

aláírás

Tanga

2012-09-04 15:41:39
Gyéé

Gyéé

Posztok: 9171
Velünk: 6651 napja

Köszönöm a részletes választ. Azt hiszem tételesen leírtad hogy milyen ez a fórum úgy, hogy pont olyan jellemzőket soroltál fel amilyen ez a fórum nem volt soha és reményeim szerint nem is lesz.

A személyeskedéses rész méginkább kapufa, akiket felsorolsz azokat mind személyesen ismerem, többször találkoztam velük, jó fejnek tartom őket.

Megint heccből szítod az indulatokat, biztosan hasznos dolog ez. Nem az olcsó népszerűségre törekszel az egyértelmű, de gondolom nálad ez valami életfilozófia. Te biztosan így érzed jól magad.

Nem mondhatom neked hogy ezt vagy azt csinálj vagy ne csinálj ezen a fórumon mert nem vagyok rá feljogosítva. A magam nevében mondom csak hogy bomlasztó hatású vagy és erre nem nagyon van mentség.

aláírás DrasticPlastic Driver
2012-09-04 15:33:46
baltás

baltás

Posztok: 294
Velünk: 5459 napja

"gyengébb idegzetű, magának parancsolni nem képes, akaratgyenge"

"a kis kobold, aki mindig mindenbe kicsit belugat, de közben semmihez sem ért igazán"

"beszari"

"Néha vannak jó meglátásai, csak sajnos rossz időben, meg rossz helyen."

Ember, ezek színtiszta becsmérlések. Kendőzetlen, leplezetlen becsmérlések. És még te csodálkozol, hogy nem tolerál senki? De ha mondjuk rád kiabálná ezt valaki az utcán, akkor gondolom minimum egy pofont azért csak leosztanál neki, nem?

"Itt nagyjából senki se toleráns, mindenki leszólja a másikat és főleg a másik elképzelését, mert itt mindenki marhára tudja a tutit...Van itt egy pökhendi, majd én megmondom neked hova húzzál stílus, aki minden nap foglalkozik emberekkel, netán vezet embereket, az nyilván jól tudja mire gondolok."

Igen, sajnos ilyen sok van ebben a kurva országban, ezen a kibaszott magyar ugaron. A szent igazságosztók, ugye. És milyen csodálatos, hogy általában pont azok, akik az erkölcs legmagasabb lováról prédikálják a vizet, közben abszolút nem is tudnak magukról, mert a legócskább bort isszák.

2012-09-04 15:03:27
Nitzer

Nitzer

Posztok: 1508
Velünk: 5231 napja
balneum, 2012-09-04 14:17:00

...Pont ezért szórakoztat ez az egész, én írok valamit és már előre tudom melyik akaratgyenge fog rá reflektálni és lép elő a destruktív bohóc szerepében.

Te direkt provokálod az itteni közösséget, majd jót röhögsz az egészen?

Ez elég szánalmas Frown

aláírás

.

2012-09-04 15:00:07

Chef

Felfüggesztett fiók
Posztok: 51
Velünk: 4610 napja

Ezt jól elintézted, te sem leszel már a gittegylet tagja! Cool 

aláírás http://tizenharmas.hu/
2012-09-04 14:40:14
Erno

Erno

Posztok: 1451
Velünk: 7224 napja

hát ez már tényleg gáz, nem értem miért fajult eddig a dolog ... Frown Nem kellene egy vödör pálinka mellett egy összeborulós kibeszélős csapatépítést tartani már? Az szokott segíteni.

2012-09-04 14:17:00

balneum

Felfüggesztett fiók
Posztok: 727
Velünk: 7037 napja
Gyéé, 2012-09-04 12:52:30

Nem kell. De ha mégis sikerül légyszi kérj meg valakit hogy gyorsan készítsen egy fotót, szeretnélek látni hason amint épp összeszarod magad.

Én különben úgy hallottam hogy te nem vagy teljesen hülye, sőt állítólag halál normális srác vagy. Téged szórakoztat ez a gyengén előadott kiszámítható és destruktív bohóc szerep? 

NAGYON OFF, bár ez a beszélgessünk topic, ide illik

Nagyon hizelgő, hogy ilyeneket hallasz rólam, de az az igazság, hogy a legritkább esetben hallgatok mások velem kapcsolatos véleményére. Megnézhetném magam a munkahelyemen is, ha ez másképp lenne. :-) 

Engem egyébként az egész fórum szórakoztat, hol ezért, hol azért. Nyilván, ez nem lehet kérdés.

Azt már bonyolult lenne visszakeresni ,hogy az egész dolog mikor és hogy fajult idáig, miszerint én lettem az elsőszámú közellenség pusztán azért, mert leírtam pár dolgot, ami pár embernek nem tetszett vélhetőleg azért, mert zavarja a lelkiismeretüket, ezzel nincs is gond, a gond az lenne, ha ez nem így lenne.

Mindettől függetlenül nekem is van ilyen autóm 7. éve én is voltam Tökölön (így az sem igaz, amit gramm korábban mondott, hogy legalább egyszer elmentem volna egy klubeseményre... egyszerűen hülyeség, voltam) meg én is használom télen, ezen túlmenően beletettem több mint 100.000 km-t, van lővésem a dologról.

A buli egyébként mindig úgy indul, hogy valamely gyengébb idegzetű, magának parancsolni nem képes, akaratgyenge pl.  Matt (aki nyilván nagyon menő a tákolt közel 20 éves autóval egy bizonyos körben, ahol kopaszok, gizdák, fuxosok mászkálnak) kötekedni kezd, ekkor az egész banda rámszáll, mert buli. Jön Turp a kis kobold, aki mindig mindenbe kicsit belugat, de közben semmihez sem ért igazán, 3-4 szót mindehova odabiggyeszt.  Néha Baltás is feltéved ide, Ő is oszt egy kicsit, mert az Ő gépe 15 liter eszik, akkor másé nem mehet el 8-al, mert arra ott az IC és a MÁV.

Szerintem Te se vagy hülye Gyé, sőt a mag módján itt a többség normális, főleg aki csendben van és nem irogat a fórumra. :-) Persze a tunning itt kötelező, nagyjából senki se vagy, ha nem tunningolsz. Milyen kár, hogy utólag pont ez az, ami sose hozza vissza az árát. Ha valakinek számít az eredeti állapot meg esetleg a fogyasztás is, mert egész évben akarja élvezni az mx feelinget 20ezres fútás mellet is, az nyilván megintcsak hülye. Ha nem szeded ki a katalizátor hülye vagy és beszari, ha nem akarsz adótcsalni még loser is.

Magyaroszágon létezik pár clubfórum, de ilyen, ahol rosszról, ne adj Isten az autó hátrányairól ne lehetne írni és csak is kizárólag a tuningos

Majd jön gramm, akik szintén normális a való életben, tulajdonképpen szimpatikus is leszámítva, hogy liberális és külföldről álmodozik de közben ebben a "szar" országban éldegél, mert beszari vagy nem mer elhúzni, de közben nap mint nap kesereg bürokrácián és nagyjából minden máson. Képeket remekül linkel, látszik jó a szakmájában. :-) Talán még egy pár félévet be is járt a BTK pszichológiára szakára. Ki tudja? Néha vannak jó meglátásai, csak sajnos rossz időben, meg rossz helyen.  

Közben itt mindenki leszól mindent, minden más autó szar, minden más túl nehéz, semmi más nem ad élményt. Egy licitet nem tudunk lekezelni (kérdés mire jó tíltani, ha ez olyan fenemód összetartó banda, akkor nincs értelme, mert mindenki jófej és majd senki se fog a másikra licitálni, ha meg mégis, akkor kár pofázni itt mindenről, nem összetartó a társaság), inkább elküldjük az illetőt a francba, húzzál öreg árulni a vaterára. Szerintem majd eladja másnak, neki mindegy, aki lemaradt róla az talán bánhatja.Nekem mindegy, nekem nem kellett, de itt biztos többen jól jártak volna vele.

Itt nagyjából senki se toleráns, mindenki leszólja a másikat és főleg a másik elképzelését, mert itt mindenki marhára tudja a tutit. A Totalcar és Winkler se véletlen nem reagált a fórumos megkersésekre és le se szarták se a 20 évet, se a többit. Van itt egy pökhendi, majd én megmondom neked hova húzzál stílus, aki minden nap foglalkozik emberekkel, netán vezet embereket, az nyilván jól tudja mire gondolok. Igen, az ilyesmi a legritkább esetben működik.

Itt csak a sok lúd disznót győz elv létezik. Egy ember leugat, majd rám jön még öt másik. Az általam leggyakrabban látogatott topicot pedig olyanok offolják szét, akik máskor, más esetben hisztiztek, hogy miért az off. Turp kobold persze ebben az esetben is előállt rendkiívűl értelmes "szerinte nevezzük át a topicot" kérésével. Holott a topic arról szól, amiről.

Végezetül nem szerződtem szerepre, főleg nem gyenge szerepre. Annyira vagyok kiszámítható, mint itt bárki más. Pont ezért szórakoztat ez az egész, én írok valamit és már előre tudom melyik akaratgyenge fog rá reflektálni és lép elő a destruktív bohóc szerepében.

2012-09-04 12:54:40
Cimbi

Cimbi

Posztok: 1217
Velünk: 5278 napja

Biztos nem egyedül írja ezeket, ha van balneum, kell lenni jobbneum-nak is wink

aláírás

if in doubt, flat out.