Gyéé, 2012-09-04 12:52:30
Nem kell. De ha mégis sikerül légyszi kérj meg valakit hogy gyorsan készítsen egy fotót, szeretnélek látni hason amint épp összeszarod magad.
Én különben úgy hallottam hogy te nem vagy teljesen hülye, sőt állítólag halál normális srác vagy. Téged szórakoztat ez a gyengén előadott kiszámítható és destruktív bohóc szerep?
NAGYON OFF, bár ez a beszélgessünk topic, ide illik
Nagyon hizelgő, hogy ilyeneket hallasz rólam, de az az igazság, hogy a legritkább esetben hallgatok mások velem kapcsolatos véleményére. Megnézhetném magam a munkahelyemen is, ha ez másképp lenne. :-)
Engem egyébként az egész fórum szórakoztat, hol ezért, hol azért. Nyilván, ez nem lehet kérdés.
Azt már bonyolult lenne visszakeresni ,hogy az egész dolog mikor és hogy fajult idáig, miszerint én lettem az elsőszámú közellenség pusztán azért, mert leírtam pár dolgot, ami pár embernek nem tetszett vélhetőleg azért, mert zavarja a lelkiismeretüket, ezzel nincs is gond, a gond az lenne, ha ez nem így lenne.
Mindettől függetlenül nekem is van ilyen autóm 7. éve én is voltam Tökölön (így az sem igaz, amit gramm korábban mondott, hogy legalább egyszer elmentem volna egy klubeseményre... egyszerűen hülyeség, voltam) meg én is használom télen, ezen túlmenően beletettem több mint 100.000 km-t, van lővésem a dologról.
A buli egyébként mindig úgy indul, hogy valamely gyengébb idegzetű, magának parancsolni nem képes, akaratgyenge pl. Matt (aki nyilván nagyon menő a tákolt közel 20 éves autóval egy bizonyos körben, ahol kopaszok, gizdák, fuxosok mászkálnak) kötekedni kezd, ekkor az egész banda rámszáll, mert buli. Jön Turp a kis kobold, aki mindig mindenbe kicsit belugat, de közben semmihez sem ért igazán, 3-4 szót mindehova odabiggyeszt. Néha Baltás is feltéved ide, Ő is oszt egy kicsit, mert az Ő gépe 15 liter eszik, akkor másé nem mehet el 8-al, mert arra ott az IC és a MÁV.
Szerintem Te se vagy hülye Gyé, sőt a mag módján itt a többség normális, főleg aki csendben van és nem irogat a fórumra. :-) Persze a tunning itt kötelező, nagyjából senki se vagy, ha nem tunningolsz. Milyen kár, hogy utólag pont ez az, ami sose hozza vissza az árát. Ha valakinek számít az eredeti állapot meg esetleg a fogyasztás is, mert egész évben akarja élvezni az mx feelinget 20ezres fútás mellet is, az nyilván megintcsak hülye. Ha nem szeded ki a katalizátor hülye vagy és beszari, ha nem akarsz adótcsalni még loser is.
Magyaroszágon létezik pár clubfórum, de ilyen, ahol rosszról, ne adj Isten az autó hátrányairól ne lehetne írni és csak is kizárólag a tuningos
Majd jön gramm, akik szintén normális a való életben, tulajdonképpen szimpatikus is leszámítva, hogy liberális és külföldről álmodozik de közben ebben a "szar" országban éldegél, mert beszari vagy nem mer elhúzni, de közben nap mint nap kesereg bürokrácián és nagyjából minden máson. Képeket remekül linkel, látszik jó a szakmájában. :-) Talán még egy pár félévet be is járt a BTK pszichológiára szakára. Ki tudja? Néha vannak jó meglátásai, csak sajnos rossz időben, meg rossz helyen.
Közben itt mindenki leszól mindent, minden más autó szar, minden más túl nehéz, semmi más nem ad élményt. Egy licitet nem tudunk lekezelni (kérdés mire jó tíltani, ha ez olyan fenemód összetartó banda, akkor nincs értelme, mert mindenki jófej és majd senki se fog a másikra licitálni, ha meg mégis, akkor kár pofázni itt mindenről, nem összetartó a társaság), inkább elküldjük az illetőt a francba, húzzál öreg árulni a vaterára. Szerintem majd eladja másnak, neki mindegy, aki lemaradt róla az talán bánhatja.Nekem mindegy, nekem nem kellett, de itt biztos többen jól jártak volna vele.
Itt nagyjából senki se toleráns, mindenki leszólja a másikat és főleg a másik elképzelését, mert itt mindenki marhára tudja a tutit. A Totalcar és Winkler se véletlen nem reagált a fórumos megkersésekre és le se szarták se a 20 évet, se a többit. Van itt egy pökhendi, majd én megmondom neked hova húzzál stílus, aki minden nap foglalkozik emberekkel, netán vezet embereket, az nyilván jól tudja mire gondolok. Igen, az ilyesmi a legritkább esetben működik.
Itt csak a sok lúd disznót győz elv létezik. Egy ember leugat, majd rám jön még öt másik. Az általam leggyakrabban látogatott topicot pedig olyanok offolják szét, akik máskor, más esetben hisztiztek, hogy miért az off. Turp kobold persze ebben az esetben is előállt rendkiívűl értelmes "szerinte nevezzük át a topicot" kérésével. Holott a topic arról szól, amiről.
Végezetül nem szerződtem szerepre, főleg nem gyenge szerepre. Annyira vagyok kiszámítható, mint itt bárki más. Pont ezért szórakoztat ez az egész, én írok valamit és már előre tudom melyik akaratgyenge fog rá reflektálni és lép elő a destruktív bohóc szerepében.