Csabi76
Velünk: 5883 napja
Kapritman 150ért tenne fel Mohair-t úgy hogy a mostani üvegem bele lenne varva. Kb egy 20-assal olcsóbb lenne a Vinyl.
Érdekelne, hogy a Vinyl és a Mohair között strapabíróságra mi a különbség, mert lehet, hogy rendelnék a megadott címekről egy vinylt és feltenném én. Ez esetben megúszom 90e Ftból.
Tanácsok, ötletek?
A mohair kényesebb, ezen túlmenően fél pillanat alatt elcsúfítható. Németországban az unokatestvérem férjének van egy, amit egyszer egy iskola közelében hagyott és komisz gyermekek rászortak a tetőre egy csomag lisztet, majd meglocsolták egy kis vízzel... Azóta se lett tiszta a tető, illetve miután mindent megpróbált a srác cserélte inkább az egészet. Megeshet, hogy elegánsabb, bár ez vitatható mert távolról a kutya se látja. Max a sznobság mondatja a mohair-t, de akkor meg az mx5 is mellélépés, mert minden csak nem menő, akkor bmw-t kell venni, ha a presztízs is kérdés. Szerintem nyugodtan rendeld meg a vinylt, otthon simán kicseréled, ez a legolcsóbb megoldás és tartós is.
A Vynil törik. Különösen hidegben. Ezt először az ablakhajlatnál fogod látni. A vászon kopik, de kisebb mértékben, mint a ahogy az előbbi amortizálódik. Élettartama ezért a vászonnak némileg hosszabb mint a vynil-é.
Privát véleményem, de én üvegablakot - a fenti okból is + különösen mivel ezek szerint a tetőszerkezeted üvegeshez való- vászontetőbe tetetnék