myair
Velünk: 6318 napja
Tudtok abban segíteni hogy hol van a kocsiba a duda
Ideális esetben a jobb1ben
Tanga
Tudtok abban segíteni hogy hol van a kocsiba a duda
Ideális esetben a jobb1ben
Tanga
Tudtok abban segíteni hogy hol van a kocsiba a duda, nem működik és meg szeretném nézni, lehet hogy csak a kábel nincs rádugva, vagy valami ilyesmi....vagy a biztosíték van kiégve, de ha jól olvastam a duda biztosítéka azonos a féklámpa biztosítékával, az meg működik....
előre is köszönöm
megvan a duda, eléggé el van dugva és nem tudok hozzáférni, szóval passz, elviszem szerelőhöz
Sapi volt rajtatok? Ha nem akkor napszurás okoz ilyet is. De lehet az is hogy keveset ittál
Sziasztok,
Hétvégén egy kicsit túlzásba vittem a kocsimmal az összemelegedést, mert sikerült 645 kilómétert beletekerni, de jellemzően tűző napon. Egy kis kirándulásnak indult, de egy egész napos pörgetős tempo lett belőle. Útvonal: Budapest-Hatvan-Pásztó-Eger-Lillafüred-Tokaj. És még a borvidék dimbes dombos kanyargós útjai. Lehet hogy az orvosomnak kéne írnom, de ma már kétszer eldőltem álló helyzetben, elkezdett forogni velem minden, és az egyensúlyomat elveszítettem. Napszúrásom volt már, de így nem éreztem még magam. Huzat vagy mi a manó? jártatok már így, vagy alaudjak még két napot?
Elvonási tünet?
Sziasztok,
Hétvégén egy kicsit túlzásba vittem a kocsimmal az összemelegedést, mert sikerült 645 kilómétert beletekerni, de jellemzően tűző napon. Egy kis kirándulásnak indult, de egy egész napos pörgetős tempo lett belőle. Útvonal: Budapest-Hatvan-Pásztó-Eger-Lillafüred-Tokaj. És még a borvidék dimbes dombos kanyargós útjai. Lehet hogy az orvosomnak kéne írnom, de ma már kétszer eldőltem álló helyzetben, elkezdett forogni velem minden, és az egyensúlyomat elveszítettem. Napszúrásom volt már, de így nem éreztem még magam. Huzat vagy mi a manó? jártatok már így, vagy alaudjak még két napot?
reggelre egy teszt
Üdv!
2 literes NCs megírná milyen hosszú a 6. sebességi fokozat, azaz mennyit pörög a motor (GPS szerinti) 100on, vagy hogy mennyivel megy az autó 6.ban 3000 fordulaton.
Kiváncsi vagyok az 5 és a 6 sebességes váltók közti különbségre.
Az 1.8NCm óra szerint 105el ,azaz valójában 100al kerek 3000en pörög.
Köszi
NC, bordó volt, karbonfekete lett, egyébként semmi extra..
Na jó, szombaton megyek vissza Szegedre, azért pár dolgot meg szeretnék nézetni a kocsin, esetleg van valaki Szegedről (környékéről), aki tudna ajánlani egy megbízható, jó szerelőt aki nem rabolja le a gatyát is rólam?
Én úgy csinálom, hogy amikor az E betű "vastag" vonalát eléri akkor egybűl útbaejtek egy kutat vagy egyenesen oda megyek 1x... Én már mentem vele úgy, hogy a "vastag" vonal alján volt a mutató. ( Én sem tudtam, hogy nincs benne lámpa )
De azért ne engedd le addig mert ha egy kicsit odalépsz a gázra akkor ott már necces
Nem a negyeden lett volna a hangsúly..hanem hogy..Nanee. - kandikamera?
Na és hol lenne a negyed?
mert ha jól vettem ki akkor az 1/4 és a 2/4 között sokkal több a izé mint az 1/4ig illetve a 3/4 és a 4/4 között....
szóval elég zavarosan írtam , de gondolom vágod mit makogok.
na ez is megvolt. 175e km, 10év és hozzá sem kellett nyúlni műszaki vizsgára.
Ne örülj, most kezd el rohamosan romlani... Az enyém 20év/ min. 270 000 km és vizsgára két égőt is cseréltek, meg be kellet állitani a fényszórót. Már rettegek, mi lesz vele 10 év múlva
Mindig tankold tele, amikor negyedig van. Hm?
Köszönöm a gyors választ!
Jól van akkor úgy lesz, mindig az volt a félelmem bármilyen kocsim eddig volt, hogy kifogy a benzin, eddig az összesben volt ilyen lámpa, és amikor kigyulladt azonnal rohantam tankolni, hogy lesz most... mindig parában leszek, hogy mennyi lehet benne