Erno
Velünk: 7224 napja
Nincs benne. Ne várd. Menj és tankolj
Nincs benne. Ne várd. Menj és tankolj
Sziasztok!
Tegnap lettem boldog tulajdonosa egy 2002es NB 1.6-os csodának!
Minden nagyon szép és jó vele, egy szavam sem lehet. Viszont egy dolog idegesít: tegnap tankoltam 23 ezerért és összesen mentem vele 250km-t, pályán 230at városban max 20at eddig, eléggé közelít az üzemanyagjelző az E betűhöz, csak azt nem tudom, hogy az én kocsimban van e olyan kis lámpa ami jelzi, hogy menjek el a kútra. Amikor ráadom a gyújtást akkor nem világít, most vagy várom, hogy majd világít egyszer vagy majd leáll az utcán. Van ötletetek, hogy hol nézzek utána?
üdv
na ez is megvolt. 175e km, 10év és hozzá sem kellett nyúlni műszaki vizsgára.
eredetiben nagyobb élvezetet nyújt azért...
Állásában is megfáradhat az anyag, sok függ a tárolástól. Utólag nehéz megmondani, szerintem a magfáradt anyag a hirtelen terheléstől egyszerűen feladta, szálszakadás egy, vagy több fémszálon és már hullik is darabokra.
Viszont, az a fontos, hogy mindenki megúszta sértelenül, és új garnitúrát is kaptál.
CNU4 PVB9
Mikori a DOT száma?
Akár durr defektet is okozhatta a darabokra szakadást......
Nem hinném, hogy egy repedezett gumit vettél volna ,de én használtam elkoptatásra hátúl használt gumit, de soha semmibajom nem volt vele.....
A lényeg ,hogy nem lett nagyobb baj!
Mikori a DOT száma?
Akár durr defektet is okozhatta a darabokra szakadást......
Nem hinném, hogy egy repedezett gumit vettél volna ,de én használtam elkoptatásra hátúl használt gumit, de soha semmibajom nem volt vele.....
A lényeg ,hogy nem lett nagyobb baj!
Hiába gyárt jó gumikat, a 6 év állásban (gondolom végig ugyanabban a pozícióban tárolva két vasrúdra állítva) akkora terhelést kapott lokálisan a váza, hogy szétrepedt v. levált a kopóréteg. Szerencse a szerencsétlenségben, hogy nem lett senkinek semmi baja. (Gondolom a gumisnak sem, ugye?)
Most meglepődtem, a Continental kiváló gumiabroncsokat gyárt. A szóbanforgónak is tökéletes eredményei vannak visszamenőleg az elmúlt 6 esztendőre.
Igen, sok esélye nem volt az alkudozásra, nagyon morcos voltam.
Continental PremiumContakt 2 , 195/50/15 5 napja vettem a felnikkel együtt egy kecskeméti kereskedőtől. Ma meglátogattam
Pedig az jó gumi volt. Kb. 2 éve már a 3-ast gyártják, nekem is az van.
Mit mondott az ember? Kaptál egy új szettet?
MX-5 KLUB - elnök NA 1.6 1992