![nagymester](user_images/5513_k.jpg)
nagymester
Velünk: 5092 napja
Continental PremiumContakt 2 , 195/50/15 5 napja vettem a felnikkel együtt egy kecskeméti kereskedőtől. Ma meglátogattam
Continental PremiumContakt 2 , 195/50/15 5 napja vettem a felnikkel együtt egy kecskeméti kereskedőtől. Ma meglátogattam
Annyira elegem van ebből az istenverte sz@rkupac országból. Ha az adásvételin az eladónál leánykori név van (ami a forgalmiban is szerepel), akkor az eladó nem tudja bejelenteni, hogy eladta az autót. Ha a mostani név van az adásvételin, akkor a vevő nem tudja a nevére írni.
Férjhez mentél, miközben autód volt? Így jártál. És mindezt 550 Ft/kW-ért, mérhetetlen arroganciával, sőt, inkább kárörömmel.
Tud valaki ajánlani vmi ügyintézőt, hogy ne mi szopjunk vele? Köszi!
Nekem van egy kedves barátom, aki minden ilyesmit el tud simítani szerintem. Elérhetőség nálam. :-)
Feel da faya, tak' da ride, sunshine, driftin' MX5! B-)
A mai napon az M3-ason kb 170-es tempónál a bal hátsó gumim cafatokká szakadt, állati mázlim volt, hogy úgy sodródtam ki, hogy pont ott volt egy pihenő. A gumit amit eladtak újnak 2006-os évjáratú volt, de én vagyok a bírka hogy nem néztem meg. Tegnap betettem a mankó kereket, pedig soha nem volt nálam, különben még mindigott állnék.
MX-5 KLUB - elnök NA 1.6 1992
A mai napon az M3-ason kb 170-es tempónál a bal hátsó gumim cafatokká szakadt, állati mázlim volt, hogy úgy sodródtam ki, hogy pont ott volt egy pihenő. A gumit amit eladtak újnak 2006-os évjáratú volt, de én vagyok a bírka hogy nem néztem meg. Tegnap betettem a mankó kereket, pedig soha nem volt nálam, különben még mindigott állnék.
Mondjak jobbat? Haverom nemrég hozott Amerikából egy szép nagy vasat, szinte hibátlan állapotban (74-es és 51ezer mérföld van benne). Na irány az OT vizsga. Előtte volt egy Camaro-s csávó, aki megkapta a minősítést (mint kiderült 30 millát tolt a kocsiba), de! nem lehet forgalombahelyezni magyarországon, mert piros az indexe! Nem lehet üzembehelyezni, mert piros az index, de ha meg sárga, akkor meg nem eredeti. És így bukott ott meg egy 56 előtti merga is(akkor még csak piros irányjelző volt). Természetesen ezt az NKH-nál találták ki. Ő már inkább be se ment. Ja és az indok: fokozottan veszélyezteti a piros irányjelző a közlekedésben résztvevőket. Van ilyen?
Ez kinek fájhat hogy évente 10-20 veterán autó kerül be az országba??? A vizsgadíjat persze az érthető lincshangulatra való tekintettel inkább visszaadták.
Annyira elegem van ebből az istenverte sz@rkupac országból. Ha az adásvételin az eladónál leánykori név van (ami a forgalmiban is szerepel), akkor az eladó nem tudja bejelenteni, hogy eladta az autót. Ha a mostani név van az adásvételin, akkor a vevő nem tudja a nevére írni.
Férjhez mentél, miközben autód volt? Így jártál. És mindezt 550 Ft/kW-ért, mérhetetlen arroganciával, sőt, inkább kárörömmel.
Átérzem. Márciusban adtam el az öreg mercit, a km óra állást nem írtuk fel (25 éves auó, 602ezer valós km-rel, a gyári órájában, valszeg csalok vele érted..). Visszadobták a lejelentésemet, azóta nem veszi fel az új tulaj, nem tudom levetetni a bejegyzésről a nevem, ugye nem jó az adásvételi. A vicc az, hogy hivatalos honlapról töltöttem le adásvételit, és így hiányzott belőle a km óra állás, szóval fakk. Ismerőssel tartok ott, hogy a következő teljesítményadó is hozzám jön majd, mert nem tudok mit naszni az emberrel. Bár tudnék segíteni...
Link ajánló:
http://www.autopult.___s-981-pdk-teszt.html http://www.autopult.___evel-menetnaplo.html
.
Megoldható valahogyan a hozzászólásra hivatkozás? Én vagyok csak ennyire vakegér, hogy nem találok ilyesmit?
A "válaszolok" helyett, az "idézem" nyomandó meg. Ha erre gondolsz.
Idézés az megy (lásd felül), de szeretnék egy tartalomjegyzéket csinálni az NC reborn topikba, mert szépen gyűlnek a tapasztalatok.
Megoldható valahogyan a hozzászólásra hivatkozás? Én vagyok csak ennyire vakegér, hogy nem találok ilyesmit?
A "válaszolok" helyett, az "idézem" nyomandó meg. Ha erre gondolsz.
hírek rovatba:
http://www.motorward___oted-future-classic/
...ha úgy gondoljátok
holnap feldobom. köszi!