miata1800
Velünk: 5471 napja
Csörögj rám és megbeszéljük. Én a VII. kerületben vagyok, matricák a kocsiban.
Ordune!
Meg szabad kérdeznem, hogy kb. mettől meddig vagy a VII. ker-be? Esetleg szerdán is?
Ordune!
Meg szabad kérdeznem, hogy kb. mettől meddig vagy a VII. ker-be? Esetleg szerdán is?
Hát az én legkisebbem három éppen, rövidebb utakra én bizony már becsattintom a Römer Kinget a jobb egyre az NB-ben. Ülés minél koppra hátra a légzsák miatt, tempó persze visszafogottabb a szokásosnál. Nem érzem magam felelőtlen apának. A nagyobb srácok is ültek ott ülésmagasítós korukban. A rendőr meg kössön bele - ha a féklámpa felől nézem, akkor bizony ez a hátsó ülés
Srácok, mi legyen a megrendelt matricákkal?
Hát, mondasz egy helyet, meg időpontot és összehozunk egy találkát, ha Neked jó.
Utánaszámoltam az árának, 850 forintra jön ki darabja. Tehát azoknak, akik már kifizették lógok 150 forinttal!
MX-5 KLUB - elnök NA 1.6 1992
Srácok, mi legyen a megrendelt matricákkal?
1. Ordune - 2 db NA - ok
2. nb1985 - 1 db NA
3. Szroli - 1 db NB
4. Abence - 1db NA - ok
5.M.Attila - 1db NB
6.Turp - 1 db NB
7. Nitzer - 1 db NB - ok
8. Zed1 - 2 db NC
9. balazskab - 1db NB
10. Szani - 1db NA
11. miata1800 - 2 db NB
12. Gabeszpapa - 2db NB
13. Turesz - 1db NB
14. xperience5 - 1db NA
15. Phix - 1db NA
16. Bird - 2 db NB
17. tom65 - 1 db NB
18. Matt - 1 db NA - ok
Hát, mondasz egy helyet, meg időpontot és összehozunk egy találkát, ha Neked jó.
Nem tudtam, zuppa.
A kresz azóta modósult már lehet
Nekünk megvolt, kétszer. A következő a módszer:
- fékbetét/féktárcsa csekk, szükség lesz rá
- bankkártya dátum ellenőriz
- 111-es útig autópálya
Ennyi. Innen nem lehet hibázni. Van a Hermafrodita (Hermagor), Kecsöphegy (Kötschach-Mauthenen), Tojáscsúcs (Ober-Eggen), Apresszo (Cortina d"Ampezzo), már ezeken át sem szar a környék. Ha van rá idő, csak be kell pattanni, tulképp annyira nincs messze, és csodás.
Szerintem ezt egy hűvősebb nyári hétvégén, de legkésőbb ősszel megejtjük!
OFF. A szombatért bocsi mégegyszer... ON.
Kedves Gyermekes Fiatalok!
kérdezném, hogy lehet-e nekünk (mármint mx-5 boldog tulajoknak) gyerekülésben gyereket vinni, mert elvileg csak a hátsó ülésen lehetne, de az ugye itt, egy konstruciós probléma miatt nincsen.
Helló nagypapa
Érdekes téma, tulajdonképpen egy remek EU-jogharmónizációs félrefordítás eredménye képpen 13 kiló feletti, de 150 cm alatti gyermek elöl semmilyen formában nem szállítható. Én már meg sem lepődöm, viszont szó nélkül fogom a piciket (ha kicsit nőnek) gyerekülésben vinni. Nem leszek egyedül...
TC cikk a témában
Nekünk megvolt, kétszer. A következő a módszer:
- fékbetét/féktárcsa csekk, szükség lesz rá
- bankkártya dátum ellenőriz
- 111-es útig autópálya
Ennyi. Innen nem lehet hibázni. Van a Hermafrodita (Hermagor), Kecsöphegy (Kötschach-Mauthenen), Tojáscsúcs (Ober-Eggen), Apresszo (Cortina d"Ampezzo), már ezeken át sem szar a környék. Ha van rá idő, csak be kell pattanni, tulképp annyira nincs messze, és csodás.
Kedves Gyermekes Fiatalok!
kérdezném, hogy lehet-e nekünk (mármint mx-5 boldog tulajoknak) gyerekülésben gyereket vinni,
mert elvileg csak a hátsó ülésen lehetne, de az ugye itt, egy konstruciós probléma miatt nincsen.
sturm (nagypapa)
Szerintem ezt meg kéne csinálni!
.
Csörögj rám nyugodtan, hetven 275 hetven 75.
Szerintem akkor hétfő lenne a tuti, a VII kerület nekem egy köpésre van. Hívni foglak!
NA 1993
okok
Elmegyek érte én is valamikor. Lehet hogy a hétvégén rádcsörgök.