Hunya
Velünk: 6173 napja
Akkor tényleg májer a srác! :-)
Akkor tényleg májer a srác! :-)
Én csak elismerő szavakkal tudom illetni Myair-san tegnapi produkcióját. Amikor én beültem mellé már nagyon érezte a pályát, volt 2-3 kör ahol egy ca. 100 méteres szakaszt leszámítva nem mentünk egyenesen, beleértve a célegyenest is. A sok heggesztett difis, betonfutóműves, mókolt-kormányszöges, 500lovas szörny között sem vallott szégyent. Nagy fíling volt.
Video lesz, egy hacsi jött mögöttem kamerával, betöltötte a tükrömet
Hát, a csütörtököt nem ígérem, igazából tegnap szublimált el egy havi segélyem benzin, gumifüst és pályabérlet formájába :p Ja, és mozogni is alig bírok...
Tanga
Egyszer kipróbálhatnád géptető nélkül. Mondjuk csütörtökön?
Fotók nagyon jók!!! Videjó is van?
Szemmel látható volt a fejlődés, a végén már nem forogtál és szép íveket is húztál
Nem melegedett nagyon a kocsi?
Köszi!
De igen, sajnos melegedett. Leginkább a két kanyargós részen rúgtam neki, így kibírt 3-4-5 erős kört, aztán fűtés maxra, és 1-2 kör csordogálás. Nem fáztam, meg az utasok se
Tanga
Körbetaláltam a pályán :p Amúgy alakulok, azt mondták, elég sokat fejlődtem. De hazafelé már nem volt kedvem elrúgni a körforgalmakban... Ja, és a fogyaszás topikot sem fogom elrondítani a mai számaimmal, mert balneum szívrohamot kap :D
Szemmel látható volt a fejlődés, a végén már nem forogtál és szép íveket is húztál
Nem melegedett nagyon a kocsi?
Nemsokára leszenk képek is..
Körbetaláltam a pályán :p Amúgy alakulok, azt mondták, elég sokat fejlődtem. De hazafelé már nem volt kedvem elrúgni a körforgalmakban... Ja, és a fogyaszás topikot sem fogom elrondítani a mai számaimmal, mert balneum szívrohamot kap :D
Tanga
Hogy ment a drift?
MX-5 KLUB - elnök NA 1.6 1992
" width="570" height="427" />
Na, hány gumit lehet szállítani egy miatával? (a csomagtartóban is volt egy )
Tanga
kb 60e-tol indulnak a vaszontetok. (ebayen pl awesomeimports, carhoodsdirect) hat ez az idezet meg forummotor...
Csabi76-nak? ment is mail...
Aham.
Csabi76-nak? ment is mail...
Csabinak van asszem 2 db is.