Gyéé
Velünk: 6593 napja
Az lehetetlen mert az Anny 6 sebességes és így 6 osztva 1100-al szorozva 100-al mert annyival mentél az csak 0,54 nem pedig 5.4 szóval valamit csúnyán elszámoltál, gond van a tizedes vesszővel!
Az lehetetlen mert az Anny 6 sebességes és így 6 osztva 1100-al szorozva 100-al mert annyival mentél az csak 0,54 nem pedig 5.4 szóval valamit csúnyán elszámoltál, gond van a tizedes vesszővel!
baltás: nice troll...
1100 km 100 km/h-val, átlaga: 5.4 (1.8 10th Anny)
A 8,5-öt alá tudom támasztani, nekem is a legutóbbi kanyar ennyire jött ki, M6 BP-Mohács 120 körül, Otthon mászkálás, vissza M6 150+ , aztán még kis pesti dugó. Szerintem nem vészes, de igazából szolidabb használat mellett sem megy nagyon 8 alá. Őszi Lilafüredi túra 7,9 volt asszem, monsjuk ott a szerpentinen valszeg megugrott kicsit, ami megdobta az országúti krúzolós fogyasztást, így lett ennyi...
Ja, meg azt is szoktam csinálni, hogy beállok egy nagy testű autó, pl. Tranzit mögé. Én nem bánom, ha így kicsit lassabban kell menni, 40-el is lehet élvezni az autózást. Bárki bármit mondjon is.
Ilyen sokat fogyaszt az autótok? Akkor tuti valami baja van. Nézzetek utána. 8.5? Az nem lehet. Én pont azért vettem Mx-5öt, mert a kis súly/kis motor miatt szinte termeli az üzemanyagot. Országúton 70-el nekem nagyon alacsony a fogyi, és közben iszonyatosan tudom élvezni az autózást, miközben csak úgy koppan az egész, mikor a fogamhoz verem a garast.
Köszönöm.
Városba inkább Tatabányán autókázok. Ott az Almera 8-at eszik nyáron. hosszú távon ha egyedül vagyok 6,2 ha 4en akkor 7...
Télen városba megette a 8,5-9et ez is. Minimálisan lenne csak több a Mazda. Elgondolkodtató. Na de majd ha élőbe kipróbálom elösszőr úgy is az fog dönteni.
Köszönöm a segítséget. Szerintem a Tatabányai NBFL lesz akkor ezek szerint.
Ezek a rövidítések azt jelölik hányadik generációs mx5 az adott autó.
NA-első bukólámpás verzió, NB- fix lámpás 99-től, NB-FL faceliftes NB 2001-től, NC pedig ha jól tudom 2005-től.
Egyébként az alvázszámból jönnek ezek a betűk.
Értem. Egy picit tényleg többet eszik.
Lehet, hogy ez zöldfülü kérdés lesz. Vagyis biztos. De ez az NB FL , NC, NA stb mik vannak még , milyen rövidítések. Mi a jelentésük?
Köszönöm a segítésgeket!
Én egy 2002-es gyári NBFL értékeiről tudok nyilatkozni. A februári nagy -15-ös és hasonló téli hidegekben a max. 10.5 liter volt városban sok-sok fogyasztóval, amúgy nem eszik 10-nél többet, ha nincs extrém hideg. Nyáron reálisabb 9.5 liter, akár talán még a 9 liter is Pesten, de Pécsett pl. 10 liter mert az csupa domb, de jó ideje már fővárosunkban használom főleg, így feledve a mediterrán bájat. Télen egy gyakori Pest-Pécs út mondjuk M6-os Szekszárdig óra szerint 120-al, majd Szekszárdtól Pécsig régi 6-oson, 8 liter, ugyanez nyáron csak 7.3 liter. Nyáron a jellemzőbb Pest-Balaton M7 és jellemzően 110 körüli sebességgel 7 liter szokott lenni. Az évi 18 ezer kilométer összesített átlaga olyan 8.5 liter, ez kb. 30% város, 50% autópálya és 20% országút. Olyan nagyon nem esznek keveset ezek az autók hiába az alacsony önsúly, a motor elavult konstrukció. Összeségében egy picit többet fog kajálni az Almeránál.
Fogyasztásra nektek mit produkál az autó?
Tatabányán találtam is egyet. Pétenekn haza utazok és akkor meg is nézem Addig meg apukámat ráállítottam, hogy nézze meg nekem.
Vész esetére még mindig ott a régi módszer: cementeszsák a csomagtartóban.
:D Igen, értem Hát mondjuk igyekszem majd vigyázni az biztos. Első hátsókerekes autóm lesz (ha lesz). Tehát akkor azért ésszel el lehet vele közlekedni
Bocs, de nem volt rasszista megnyilvánulás részemről. A kínaiakat kínainank hívom, az amerikait amerikainak, a japánt japánnak, a cigányt pedig cigánynak (vagy buckalakónak, hogy segítsem a szociálisan érzékeny kollégákat). Ha valaki számára a cigány szó negatív csengésű, az erősen elgondolkodhat rajta, hogy ki is a rasszista, vagy gyalogoljon végig a Nagytemplom, Leonardo vagy Szigony vonalon és mindjárt más megvilágításba kerül a történet, ha szépen kirúgdosták a kocsijából vagy homlokon szúrták machetével egy napos délutánon. Tény, hogy manson a "rohadt" jelzőt is elé tette ami nem volt szép, bár megértem ha ideges volt, de részemről a téma lezárva.
if in doubt, flat out.
Ha veszel egy garnitúra jó téli gumit, és észnél vagy, akkor az az év legmókásabb 3-4 hete. Ha érted, mire gondolok
Huhh, nagyon köszönöm a sok választ!
Már csak egy kérdésem lenne hozzátok. (jelenleg) Télen.... Néztem, hogy hátsó kerekes, ami télen kicsit kellemetlen tud lenni. Ha túl gyakran nem is , de átlagban meg van az a 3-4hét az országunkban amikor szakad a hó. Na most olyankor mennyire lehet közlekedni a kocsival? Egyre jobban hajlok felé. Szimpatikus autó. Igyekszem olyat keresni aminek nincsen sok hibája. Ezért szeretem az Almerát is mert a 3év alatt amióta nálam van nem kellett még hozzányúlnom. Csak a kötelező dolgok. Pedig Tatabánya-Pécs között utazgatok vele