VDaNi
Velünk: 6346 napja
Tud valaki arról hogyan lehet átrakni az újabb légtömegmérőt (henger forma) a fleppnis helyére. Persze úgy, hogy működjön is.
Szerintem nem lehet, csak ha ECU-t is cserélsz.
Úgy ahogy Ordune írja, de persze akkor már más is kelloda. Elméletileg segédelektronikával átcsalhatóak az értékek, de marhamacera. Viszont az RX7 AFM plágendpléj, csak gumicsövet kell hekkelni,és a miata.net szerint pár pacit is találhatsz vele. Van +1 nálam,ha érdekel jelezz
hmm most juttatta eszembe Bird elvtars, hogy a pillangoszelep melletti szivocsovet is le kellene dugozni direktszurohoz...ez elfelejtodott. ti mivel dugoztatok le?
Érdekes, hogy milyen nehezen bírták megelőzni az Mx5-öt az elején és nagyon jó a sofőrök hangja is. Mondjuk ilyen közelről másik autót nem szeretnék látni egy pályanapon sem.
Tud valaki arról hogyan lehet átrakni az újabb légtömegmérőt (henger forma) a fleppnis helyére. Persze úgy, hogy működjön is.
Szerintem nem lehet, csak ha ECU-t is cserélsz.
MX-5 KLUB - elnök NA 1.6 1992
"Works with the original equipment charging system
No trickle charger required, loses only 10% of charge over a year of static use"
Gyanús mondatok.
Biztos, hogy van saját beépített töltőelektronikája, másképp nem lenne jó vége.. Vajon az élettartam napi szintű használatnál mennyi lenne? szerintem nem élné meg a 2 évet..
Fun is not a straight line
Hűha, ha én erről korábban tudok. Másfél kiló, basszus... 6 kiló a mostanim, pedig az is feleakkora, mint a gyári. Mondjuk egy kicsit fura, hogy lítiumos létére a hagyományos töltési rendszerre kell csatlakoztatni. Ha már a brossúrában is bevallanak évi 10% teljesítménycsökkenést, akkor ez reálisan nagyjából 2-3 évig lehet használható.
Ja, nekem NC-ben fogy az ereje. Viszont NC-ben már nem torsen van. Sajnos.
Tönkrement gyári torsen? Tényleg, tud ilyenről valaki?
Szerintem nem írják, mert nem tudják. 10th-ban mindben van torsen LSD, ha tönkre nem ment és ki nem cserélték hagyományosra.