SPety
Velünk: 4815 napja
Köszi az infót :D Akkor még várok mi lesz a végeredmény.
Mióta megvan az mx5-ösöm azóta kevésbé megyek. Olyan helyen mértek be ahol kintebb vitték a lakot terültet táblát.
Köszi az infót :D Akkor még várok mi lesz a végeredmény.
Mióta megvan az mx5-ösöm azóta kevésbé megyek. Olyan helyen mértek be ahol kintebb vitték a lakot terültet táblát.
Köszönjük.
Legjobb, ha nem is foglakozol vele, legyél törvénytisztelő, rendes állampolgár. Ki kell menni egy zárt pályra, ott kell kiengedni a gőzt. Hamarosan mind illegális lesz: http://totalcar.hu/m____a_lezerblokkolokat/
Sziasztok!
Nem találtam olyan témát, hogy beszéltetek volna a lézer blokkolokról vagy a radar detectorokról. Van valakinek tapasztalata? Mert mostanában nagyon kiszálltak és már sikerült egybe belefutnom.
Köszi a segítséget.
Úgy emlékszem, hogy az én felnim is hét és feles. A 195/50-es alapméret pompásan ül rajta, az ennél kisebb 185/55-ös téli tappancsokat már kicsit széthúzza ugyan a felni, de azok is bőven élvezettel autózhatók, semmi gáz nincs velük (bevallom, egészen múlt hétig azok voltak fent).
Szia! Szerintem gond nélkül beférne, de feleslegesen széles, meg a 16-os felnire nem mennek majd rá ugye a 15-ös gumik. Itt vannak méretek meg kis iromány róla: http://www.good-win-___ta/Wheels-Tires.html
Sziasztok!Új vagyok a Mazdások körében , felni kérdésben szeretném véleményeteket kérni egy ismerősöm árul 16 -os felnit ,de a széllessége 7,5 . Fellehet-e rakni a 2000 évjáratú Mx5 -re?A gumik 195.50.15 . Válaszotokat előre is köszönöm .Jó az oldal sokat átolvastam, de nem találkoztam ilyen jellegű kérdéssel.
195/50R15-ös gumi nem fog felmenni a 16-os felnire, az biztos. a 15 jelenti a szükséges felni átmérőt.
Sziasztok!Új vagyok a Mazdások körében , felni kérdésben szeretném véleményeteket kérni egy ismerősöm árul 16 -os felnit ,de a széllessége 7,5 . Fellehet-e rakni a 2000 évjáratú Mx5 -re?A gumik 195.50.15 . Válaszotokat előre is köszönöm .Jó az oldal sokat átolvastam, de nem találkoztam ilyen jellegű kérdéssel.
Szevasztok. Szeretnék egy dupla kipuffogórendszert az NB FL re. Öblös hang legyen és ne suffnituning. Honnan vegyem, és kire bízzam a melót? Feketén dolgozó egyedi kipuffogórendszereket gyártó szakit már ajánlottak, de inkább meghallgatom az itteni véleményeket. Üdv!
ezek szerint nem csdak minket érint. jó, hogy feldobtad a témát, bízzunk benne, hogy lesz valaki, aki leírja pontosan a teendőket.
hat eleg sok forumtemat talalni errol a kopogo dologrol...sok mindenkinek volt gondja vele, meg 30e merfoldes nb-n is. talan a legvaloszinubb, hogy vmi allitocsavart meg kellene piszkalni a kormanymuvon
itt is taglaljak, meg kell lazitani vmi 40mm-es csavart, aztan a masikat meghuzni amig el nem tunik a hang.