Kalap
Velünk: 6500 napja
áhháááááááááááá!
Erre nem is gondoltam, szomoroggyommeg!
Fun is not a straight line
áhháááááááááááá!
Erre nem is gondoltam, szomoroggyommeg!
@Kalap úr: kormánymű bilincsben elcsúszott? Akkor marad az összetartás, csak máshol a közép.
--------------^
------------------------------------------^
Emelve még én sem próbáltam, de valami hasonló, csattaó hang, de ennyire nem veszélyes.
Ha már kormány: (Matt, figyelem! Mitől lehet, hogy egyszercsak nyúzás közben egy reccsenő hang, és onnantól egyenesben nem középen áll a kormánykerék? Minden maradt a régiben, kivéve a kormányállás!
ilyen hangot ad neked is? felemelve meg nem probaltam, majd hamarosan...csak foldon, ott is csak hirtelen jobbra-balra rangatasnal adja.
termeszetesen en is csak allohelyzetben tudom elohozni belole ezt a hangot. de csodalkoznek, ha ez normalis lenne... ettol fuggetlenul en erzek a kormanyon remegest az emlegetett korulmenyek kozott. hogy emiatt-e vagy sem...
Az enyém, ezt az állóhelyben elkövetett koppanást leszámítva, tökéletesen működik. Nem kopog, nem szitál, nagyon szépen teszi a dolgát minden körülmény közt. Ha nagy sebességgel, rosszabb minőségű úton kanyarodok, akkor sem szól semmit. Csak álló helyzetben, ha jobbra-balra rángatom a kormányt. Nem bánnám, ha nem lenne baja :-)
hmm zoli pedig nalunk sztem vmi gond van, haverom nem szervos na-ja semmi zajt nem ad ilyen kormanyrangatasra. tobbiek? neked is szital kicsit a kormany 80 felett ha pl terheled (kanyar) vagy nem sima uton mesz? kormanymufelujitas?
Matt, Gyéé, Ordune emberkednek a drága átépítéseikkel, pedig csak egy ilyen app kell Androidra, Szifonra: http://designpumpa.b___hangot_minden_autoba
zoli69: az is lehet hogy normalis, de lehet lottek a kormanymuvunknek
Áááá... Bízzunk a ferdeszeműek minőségpolitikájában, és olvasgassuk Phix vígasztaló szavait. Szerencsére csak valóban akkor csinálja, ha annyira rángatom, mint prostituált a hímtagot, tehát inkább nem rángatom.
Áááá... Bízzunk a ferdeszeműek minőségpolitikájában, és olvasgassuk Phix vígasztaló szavait. Szerencsére csak valóban akkor csinálja, ha annyira rángatom, mint prostituált a hímtagot, tehát van remény.
gram: gurul gyonyoruen. szervo+vakumcsovevel mi lehet a gond ami ilyet okozna? fofekhenger az lehet.
Nekem van! Legalábbis majdnem biztos vagyok benne, hogy olvastam egyszer egy Miata használati útmutatóban valami olyasmit, hogy...
NE RÁNGASD HIRTELEN JOBBRA-BALRA A KORMÁNYT ÁLLÓ HELYZETBEN, NEM JÁRÓ MOTORRAL!
Úgyhogy ez biztos csak valami standard hibaüzenet-hang, mint a Windows-ban.
amugy kormanymu. allo helyzetben nem jaro motorral ha megrangatjatok eroteljesen, hirtelen jobbra balra a kormanyt nektek is ad vmi csattano, kopogo hangot kozeprol?
Ezt az enyém is ugyan így csinálja! Ha valakinek van rá valami tudományos magyarázata, ne tartsa magába. Előre is köszi!
Azt kétlem, hogy rossz lenne, mert akkor nem csak benyomni nehéz, hanem ki sem enged egykönnyen. Gurul szépen fék után? Szervó+vákuumcsöve? Esetleg főfékhenger?