m3ss
Velünk: 6150 napja
viszont a dugattyu mogotti reszt nem neztuk, es a fekfelujito keszletben (amiben ez a gumiharang is van) adnak ilyen gumi O gyurut is. esetleg meg az lehet...
viszont a dugattyu mogotti reszt nem neztuk, es a fekfelujito keszletben (amiben ez a gumiharang is van) adnak ilyen gumi O gyurut is. esetleg meg az lehet...
ja ezt neztuk. az egyik nekem nehezen jart, az a tarcsam hullamosan is kopott. ki is lett takaritva, most mind a 4 szepen jar, de fekhatas az nem valtozott. azert ezeket a gumiharangokat lecserelem biztos ami biztos, mert kb 1000 ft.
A remove this bolt az egyik, a másik pedig fent. A fenti szokott megállni. Slider pin a neve, lehet kapni kit-ben a kis gumiharangjával, spec. zsírjával együtt.
Amikor ez kaki, akkor fékezéskor a tárcsát hajlítgatod, fel lehet ismerni az asszimetrikus betétkopásról is. Egyébként mindeképp asszimetrikusra kopik kissé, sajnos ez az úszónyereg sajátja.
tudom, nekem is 235-os van, meg amiket probaltam azokban is az volt. nem ezzel van a problema. brutalisan jol fogott (enyemhez kepest) a 235-os is na-n, kitudja milyen allapotu betetekkel/tarscakkal. csodalkoztam is mostanaban amikor vezettem mas fele autokat, hogy nem letezik, hogy egy 1 tonnas auto elol hatul tarcsaval ilyen szarul fekezzen. raadasul gt5-ben meg forzaban is mindig fektavon volt jo az mx5, azt hittem, hogy szarul modelleztek le a jatekban, muhaha. hatnem. de meg jo, hogy igy 3 eve hasznalom es most sikerult rajonnom
csak itt van elottem mai napig amikor probalgattam par eve godollon egy hirdetett mx5-ot, es kerdeztem a tulajtol, hogy miert ennyire szar a fek, es mondta hogy tapossad...nagyon aztan ugy csak-csak fogott..gondoltam ez normalis ennel a tipusnal, hat minap rajottem, hogy nem
..azért arra NA próbálgatásnál, és viszonyitási alapkeresésénél figyelj, hogy 93'-ig csak 235mm az első féktárcsa mérete, 94-től már 255mm.. Én most cseréltem nagyobbra a féktárcsát, még nem kopott be, de én sem voltam elégedett a fékkel!
Fun is not a straight line
nem tudom ez-e a gond nekem, de nem kizart. igen, foleg a kezelhetosegen erezeni, de ez kihatassal van a fekhatasra/fekutra is. mert nem tudod eltalalni azt az erot/hirtelenseget amivel meg kell tamadni a fekpedalt, hogy fogjon..meg ugye nincs abs, es nagy taposasra blokkolni is tud. ha meg szepen esszel fekezel akkor zero fekhatas van, nem ugy mint egy jol mukodo na-val
hol van ez az uszonyereg, vagy hogy van ángolul?
Nekem rokkor van, NA-ba való, de nagyon pontosan egyformának tűnnek. Ezen más színű a rugó, de pattogós...
Féknél a nyúlósságot az úszónyereg beállása szokta okozni, nekem is olyan volt, amikor megvettem. Érdekes, hogy a fékhatáson mennyire nem érezni, csak a kezelhetőségén. Más autónál ez sokkal durvább.
errol jut eszembe neztetek az euroring jegyarakat? nem kicsit emeltek..egy delelott 20e netto? 1 h meg 10e? nem eleg hogy a benzinarak miatt is mar kolcseges hobbi lett..
ja a masik a fek, vmi nagyon nem jo a fekemen. igazandibol sosem volt jo. ez is most derult ki, hogy kiprobaltam egy masik na-t. olyan fek van rajta, hogy nem hittem el...harap egybol, enyem mindig is szar votl erzetre meg fekutra is. kb adnek 1 sec-et multkori eruroinges idomnek ilyen fekkel... eg es fold. ra se jottem volna, mert mielott megvettem a kocsimat probaltam 2 masik miatat itthon, amiken szinten uilyen szar volt a fek, mint nekem.
szoval betetek, tarcsak kicserelve, rossz tomitesek megnezve, rozsda ez az amaz letakaritva a nyereg kornyeken de igy sem fog. vmi kis minimalis szivargast talaltunk a fofekhengeren (tomitesnel). azt lehet kicsereljuk, de lehet inkabb maga a fofekmunkahenger halalozott volna el? fekrasegito valszeg mukodik, mert fekero, pedal ellenallas az mindig ugyanolyan, egyszeruen csak nem harap az elejen egyaltalan...
nem tudom lentebb engedni. nem tudom hany mm-re van leengedve, de az ilyen orult fekvorendorokon igy is neha fennakadok. magasabb padkakra meg igy sem tudok felmenni. ha csak en hasznalnam az autot se engednem le jobban, de igy, hogy parom is hasznalja mar plane necces lenne. ki kell probalnom vmi racelandos autot (meg vkinek az enyemet), mert nem tudom elkepzelni, hogy ti ezt elfogadhatonak tartjatok :D vagy vmi mas futomugixer van nalam, vagy hihetetlenul igenytelen mindenki visszaultem a jo gyari futomu utan az automba es nagyon banom, hogy igy tonkrebasztam. belemegyek egy barmilyen kis katyuba es csattan a kocsi eleje, erezni hogy gyakorilatilag zero csillapitas van, szetveri a hatam, fejem, kezem. most probalom kitalalni, hogy csak a raceland miatt van ez, vagy esetleg az a par poliszilent, esetleg kormanymu vagy egyeb..esetleg rossz futomuallitas.
amugy kormanymu. allo helyzetben nem jaro motorral ha megrangatjatok eroteljesen, hirtelen jobbra balra a kormanyt nektek is ad vmi csattano, kopogo hangot kozeprol?
...sztem most feljebb emelem aztan ha nem valtozik akkor van egy par ezer km-es elado racelandom emberek
Szerintem, próbáld meg lejjebb engedni. Ott egy kicsit puhább a rugózás.
.
http://belsoseg.blog___6&utm_campaign=index
Ugye megy közülünk valaki, hogy megmutassa, hogyan kell csapatni egy Miatával?
hat igen, azt kellett volna. csak probaltam egy gyari futomuves na-t es agyameldobom, hogy ehhez kepest mennyire pattog a raceland katyus utakon. sztem most feljebb emelem aztan ha nem valtozik akkor van egy par ezer km-es elado racelandom emberek
gramm neked is az na-hoz valo racelandod van? csak mert nb-s kitet is szoktak rakni na-ra...
Kicsit előbb szólni...
valojaban lehet nb is jo. szarabb uton akarok menni parszaz meter kb ennyi.