m3ss
Velünk: 6142 napja
hello. nincs vki budapesten racelandos na-val? nem bannam ha ossze tudnank futni egy gyors probakorre koradelutan vagy mostanaban. tudom kicsit keson jutott eszembe de hatha... 06harminc382nulla660
hello. nincs vki budapesten racelandos na-val? nem bannam ha ossze tudnank futni egy gyors probakorre koradelutan vagy mostanaban. tudom kicsit keson jutott eszembe de hatha... 06harminc382nulla660
Elvileg ha a csatlakozó jó rá akkor valószínűleg a kiosztása sem más és akkor működnie is kellene, nem?
Bár ez csak feltevés, soha ne derüljön ki!
Ordune tett Nardi kormányt az övébe, légzsákos, szerintem be is lett kötve, de ő biztosabban fogja tudni
Nekem be van kötve az NBFL-es Nardi kormány, de hogy működne-e egy balesetnél, arról fogalmam sincs (és remélem ez így is marad örökké!).
MX-5 KLUB - elnök NA 1.6 1992
Nem hiszem, hogy ettől tartanod kellene, nekem kisebb kormányom van, és kiválóan látom.
Cimbi, köszönöm az ismertetőt damper-ügyben.
jah vele mar beszeltem errol, gondoltam megkerdezem hatha probalkozott meg vki..
zolo erre nem is gondoltam, hogy lehet mar nem nyilik..lehet vmi kisebb kormanyt be kellene szerezni. igaz elferek a mostanitol siman, de iszonyat ronda. a 3 kullos nardi fa az tetszik naon, bar lehet fekete muszerfallal nem az igazi...mondjuk azt irjak, hogy kisebb kormannyal pont nem latni a sebessegmerot...
Ordune tett Nardi kormányt az övébe, légzsákos, szerintem be is lett kötve, de ő biztosabban fogja tudni
na-ba raktatok mar legzsakos nb kormanyt vagy barmit ami legzsakos? mukodik vajon? mar reg kidobta volna a kormanyt ha nem legzsakos...de igy azert annyira nem akarom...lehet egyszer meg jol jonne
A légzsákra is limitált garancia van, ennyi idős autónál már a pirotechnikai patron jó eséllyel nem is működőképes. A kérdésedre a pontos választ nem tudom, de amennyiben megegyezik a csatlakozó és a két légzsák verérlője, akkor jó eséllyel működne. Szerintem ennek az esélye 0. :-s
Feel da faya, tak' da ride, sunshine, driftin' MX5! B-)
na-ba raktatok mar legzsakos nb kormanyt vagy barmit ami legzsakos? mukodik vajon? mar reg kidobta volna a kormanyt ha nem legzsakos...de igy azert annyira nem akarom...lehet egyszer meg jol jonne
Elolvastam egy csomó irományt erről. A lényege annyi, hogy a gyorulás közben motorbillenést akadályozza meg. Ez gyakorlatban annyit jelent, hogy amikor eltolod neki, az egész hajtáslánc feszültség alá kerül és egyben megdől. Amikor kinyomod a kuplungot egy pillanatra, akkor visszaugrik a helyére majd gázadásra ismét visszadől. Ezt legegyszerűbben úgy láthatod, ha beindítod és a gázbovdent húzogatod.
A billenésgátló ezt megakadályozza. Amellett, hogy sok terhet levesz a tartóbakok válláról, a hajtás nem fog libegni, egy picivel több nyomaték jut át rajta, egy kicsit jobb lesz a váltásérzet gyorsuláskor és sok kicsi sokra megy. A kasztni vibrációt meg kell szokni hozzá, de számomra érezhetően javult. Egy kicsit a gurulás is keményebb lett, gondolom azért mert eddig ha egyenletlen volt az út, akkor a motor mozgása tompított, most viszont együtt mozog a kasztnival.
Huh elég sokat regéltem... jöjjön két videó:
if in doubt, flat out.
Mesteremberek! Eláruljátok nekem, hogy ez az izé miért jó és miért szeretnék én is ilyen holmit? Előre is hálás köszönetem!
Direkt... szerintem jobban jársz ha átugrod a gyári történetet... utána úgyis tuningolni akarsz majd :D
if in doubt, flat out.
oké..
Egyébként úgy néz ki, hogy holnap este megyek vissza.
A légszűrő témát viszont még mindig nem tudtam eldönteni, hogy gyári v direkt szűrő legyen...
Egyenlőre megvan a minta viszont már hazajöttem, de van egy haverom Dani aki a minta alapján bármikor legyártja.
A gond csak annyi, hogy Manson neked gyári a légszűrőd, direktszűrő kellene, mert a doboz miatt nem tudjuk "kikötni".
Ordune majd valamikor összefutunk, kipróbálod és ha kész a kompi akkor lehet elkezdeni gondolkodni, hogy merre érdemes elvezetni
Amúgy nagyon élvezem, tiszta versenyautós lett :D
if in doubt, flat out.
Én is kíváncsi vagyok milyen lett.
MX-5 KLUB - elnök NA 1.6 1992
Cimbi, ha már úgyis alkotsz, és annyira jó..tudnál csinálni egyet nekem is ? aztán akkor a leömlővel együtt kedden repül be a járműbe...