bistwi
Velünk: 5238 napja
Köszi, megvárom majd a képet is.
Köszi, megvárom majd a képet is.
Képet majd csak akkor ha már szép fekete, egyenlőre vasszínű
Nagyfaternek meséltem róla, hogy szeretnék ilyet venni. Ő mondta, hogy felesleges mivel lakatos és elég sok hasonlót gyártott már (csak nem szgk-ba). Kb fél óra alatt megcsinálta.
Ha szemből nézed a szelepfedelet, a feléd közelebb eső motorkiemelő egy csavarral van rögzítve és mellette van egy másik csavarnak hely. A kiemelőt kiszedtük, a helyére ment egy L vas úgy hogy a vizszintes rész felül van, A végére ment egy záró elem és ehhez lett heggesztve egy kar ami a direktszűrőt tartó állvány lábához lett csavarozva. Az egész elég merev, nem nyelklik nyaklik egyáltalán. Kicsit szokni kell még, hogy hidegen egy-két új dolog rezonál az eddig teljesen csendes utastérben, de üzemmelegen észre sem lehet már venni, ezért tegnap azt hittem, hogy elhagytam :D
if in doubt, flat out.
Tegnap elkészült az engine damper Mivel sok homemade-et találtam neten, így én is nekiálltam. Egész jól sikerült, már csak esztétikai kihívások vannak, de valamelyik nap megfújon feketével és kész. Érzetre merevebb lett az autó, gáznál, illetve gyorsulásnál ha kinyomom a kuplungot nem bólint be a motor és a komplett hajtáslánc. A hátránya annyi, hogy szokni kell, de nekem tetszik pl, hogy a kulcs elfordítása után a gerincidegeiden keresztül fut végig minden motorátfordulás :D
Szia Cimbi!
Gratula. Lehet róla képeket látni? Esetleg leírást, hogyan készült.
Tegnap elkészült az engine damper Mivel sok homemade-et találtam neten, így én is nekiálltam. Egész jól sikerült, már csak esztétikai kihívások vannak, de valamelyik nap megfújon feketével és kész. Érzetre merevebb lett az autó, gáznál, illetve gyorsulásnál ha kinyomom a kuplungot nem bólint be a motor és a komplett hajtáslánc. A hátránya annyi, hogy szokni kell, de nekem tetszik pl, hogy a kulcs elfordítása után a gerincidegeiden keresztül fut végig minden motorátfordulás :D
if in doubt, flat out.
amugy ez az also-felso valto gumiharang csere nalam zajszintben borzasztoan sokat szamitott. szerintem erdemes megnezni minden regi miatan es kicserelni. boooven hallgato a kulonbseg. sztem v 5+ dB-el halkabb lett 60-70 korul. valto is kicsit jobban visszaugrik kozepre, picit talan jobban is jar a fokozatok kozott (bar ebbe lehet a valtoolaj csere, turretolaj feltoltes is bejatszik)
Szerintem ezzel a listával sokan nem értünk egyet..
http://www.vezess.hu/hirek/mustang_legferfiasabb_auto/36262/
Nemzetközi felmérés... engem spec senki nem kérdezett.
Szerintem ezzel a listával sokan nem értünk egyet..
http://www.vezess.hu/hirek/mustang_legferfiasabb_auto/36262/
Talált
..nem egy ilyet árultak 300e-ért egy éve, ami kiflibe volt hajtva..? Egy farakás mellett volt lefényképezve!
Volt egy olyan is régen , de ez Turp régi autója szerintem!
..nem egy ilyet árultak 300e-ért egy éve, ami kiflibe volt hajtva..? Egy farakás mellett volt lefényképezve!
Fun is not a straight line
Én nem emlékszem hogy lett volna rajta embléma
Enyhén ragaszkodó volt az embléma
Vidd Laleekirályhoz!
if in doubt, flat out.
De én vagyok! PL Monk, de ez most mindegy. Nagyon kéne egy jó szerelő. Rozsdás nagyon az alja, A szervóolajcső lukas. Meg jól át is kéne nézni.
Na jól van, nem akarlak ezzel zavarni. Időnként megfordultam én is Cobinál, a Masernél, meg itt-ott. Eredetileg autószerelő a szakmám, de aztán megbűvölt a színpad. Pesten nem tudok embert, de biztosan fog valaki ajánlani. Én messze vagyok most. Üdv!