Cimbi
Velünk: 5212 napja
Na jólvan látom van érdeklődés... ha elékszültünk jelzek majd képekkel és tapasztalatokkal
if in doubt, flat out.
Na jólvan látom van érdeklődés... ha elékszültünk jelzek majd képekkel és tapasztalatokkal
if in doubt, flat out.
Sziasztok,
Tuning showra maradt 1 db szakmai jegyem, tábla milkáért átadó.
Az egyetlen feltétel, hogy mi vasárnap délelőtt megyünk ki, a jegyet akkor tudom a helyszínen átadni.
Szia! Jobbat nem találtál? :-) Mondjuk az alját nekem is kicsit gatyába kell rázni. Nem rohadt, de rozsdás itt-ott, mint általában a japán kocsik. Honnan vásároltad, hogy ennyi meló lenne vele? Van egy ilyen nevű szinkron színész is. Csak nem te vagy? :-)
NC-hez van ilyen az készlet az IL-nél, eleve budget áron. Ha jól tudom már az is HKS vagy Beatrush koppintás. Egyébként az NA-hoz képest eleve végigfut egy merevítés a kardánalagúton, illetve van keresztmerevítő is.
Ha kész lesztek az NA tesztelésével és lesz kedve NC-re is megcsinálni akkor érdekel!
Cimbi, engem érdekelne.
MX-5 KLUB - elnök NA 1.6 1992
Helló!
Haverom szerelő és meséltem neki a kardán alagút merevítőről ami nekem kicsit drága. Azt mondta, hogy szereti a kihívásokat és ha használhatja a mazdát tesztelésként akkor legyártja a kardán alagút merevítést és mindent ami ehhez kapcsolódik valami könnyú, de tartós anyagból alvázvédőzve stb stb. Ha sikerrel járunk és valóban érezhetően merevebb lesz, valamint ez nem növeli túlságosan a súlyt akkor vállalja további darabok elkészítését jutányos áron. Ilyenekre gondoltunk:
Vagy ultimatebben:
Elsősorban ugye NA-ra építkezünk, de nem hiszem, hogy az NB-hez sok változtatás kellene. Alvázvédőzve kerül elkészítésre. Lenne rá kereslet?
if in doubt, flat out.
Sziasztok! Van valaki a klubban Mosonmagyaróvár (Győr) környékéről? Szép napot!
én is Győr (környéke). Miért?
Ja, valahogy így akartam írni, hogy látszódjon kinek írom. :-)
Nosza akkor mindent bele! Tali félúton? Vagy menjek, vagy te jössz?
Szia Erno! Még nincs vizsga a kocsimon, annyira új nekem :-). 13.-a után érek haza Angliából, utána jó lenne összefutni! Győr környékén, hol laksz?
OK 13 után
Szia Erno! Még nincs vizsga a kocsimon, annyira új nekem :-). 13.-a után érek haza Angliából, utána jó lenne összefutni! Győr környékén, hol laksz?