Ordune
Velünk: 5635 napja
Don Pedronak van benne. Itt beszéltünk róla:
MX-5 KLUB - elnök NA 1.6 1992
Don Pedronak van benne. Itt beszéltünk róla:
azt hiszem van vmi elvetemult itt a forumon, akinek van gazos miataja szoval gondolom elfer hatul, de majd o nyilatkozik.
nyilvan fura otlet, de ha a te szemszogodbol nezem a dolgot, lehet en is inkabb egy lpg-s miataban toltenek napi 70 km-t nyitott tetovel, mint egy diesel corsaban jokat kanyarogni gazzal is lehet...bar ha abbol a 70km-bol veletlen nagy resze palya, akkor nem ajanlom, autopalyazni nem idealis auto.
Szia! Bocsi, hogy ezt mondom, de szerintem felejtsd el. Ha takarékoskodni szeretnél, vegyél valami kis dízel autót.
Sziasztok! Nagyon unom a munkába járást, ami napi 70 km. Gondoltam, hogy egy mx-5 megoldás lenne, viszont nem akarok túl sokat benzinre költeni. A kérdésem a következőek lennének: Elveket félretéve, lehet az mx5-öt gázosìtani? Elfér a tartály? Az nem gond, ha csomagtér nyomokban sem marad. Màsrészt mi az az árkategória, ahol mindennapi használatra alkalmas autót találok? Köszönöm a segítségeteket.
Vdani?
Árulod a szekeret?
Mi lesz belőle?? S2000?
Sziasztok!
Pár napja minden egyes hozzászólásról kapok email-t, hogy valaki hozzászólt a témához amire feliratkoztam, pedig nem is. Ezzel csak egyedül vagyok így?
nekem még fent van. Tegnap vhogy belehajtogattam magam, mert már nagyon hiányzott...
A napsütés hírtelen elhatározásra bírt, levettem és eltettem a keménytetőt.
Tegnap én is levettem.
Nyitva mentem haza
Tanúsítom, tegnap Váci út.
Tegnap én is levettem.
Nyitva mentem haza
.
3-an már rajta vagyunk a reg.listán, szóval a piros mx-5 képviseletet sikerrel szabotáltuk
Nade azért csak mi leszünk többségben, pirosak! .. negyedik!
Csináltam neki saját topikot:
Fun is not a straight line
ne volna ilyen fene messzerire ..... életem elmmegy mire odaérek....
Már 3-an neveztünk. Már csak 22 kell! :-)
3-an már rajta vagyunk a reg.listán, szóval a piros mx-5 képviseletet sikerrel szabotáltuk