Barac
Velünk: 6480 napja
És azért itt vannak csemegék!! pl: http://mazdaroadster___f-the-Month%29/page3
És azért itt vannak csemegék!! pl: http://mazdaroadster___f-the-Month%29/page3
;-) Akinek esetleg fehér MX5 jutott:
http://mazdaroadster___ster-of-the-Month%29
Feel da faya, tak' da ride, sunshine, driftin' MX5! B-)
A balra rendezés tetszik! Többet lehet látni a háttérképből
Így van, Chrome sajnos nem túl erőforrásgazdag, ami a megjelenítést illeti. És valóban azért lett balra rendezve, hogy nagyobb felület legyen egybefüggő, ahol kilóghat a háttér.
Főleg ez a kép, igaz?
De szép autó!!
.
A balra rendezés tetszik! Többet lehet látni a háttérképből
Így van, Chrome sajnos nem túl erőforrásgazdag, ami a megjelenítést illeti. És valóban azért lett balra rendezve, hogy nagyobb felület legyen egybefüggő, ahol kilóghat a háttér.
Főleg ez a kép, igaz?
Chrome alatt szaggat, és a korábbi középrerendezés helyett balra rendezi a főblokkot.
Nekem sem folyamatos az oldal betöltése chrome alatt, de szerintem nem gáz.
A balra rendezés tetszik!
Többet lehet látni a háttérképből
.
Chrome alatt szaggat, és a korábbi középrerendezés helyett balra rendezi a főblokkot.
Most nézem az új formát.
Köszönjük gram. Nagy vagy.
Nem, csak becsapós a neve. A lényege, hogy a képen megkeresi a kontúrvonalakat, és azok mentén a növeli a "foltok" közötti kontrasztot. Természetesen a kép nem lehet élesebb, ha nem tartalmazza az információt, de a szem igen könnyen átverhető. Ilyesmi "kicsi" méretű képeknél általában 0,8 - 1,5 radius, 10 -25 threshold szokott jól működni, amount meg szemre.
bicubic-on van nekem is. unsharp mask miert jo? attol nem pont eletlenebb lesz? altalaban mekkora unsharp mask-ot szoktal?
Tök jó lett, respect! Majd otthon nézek valami szépet.
Ujjgyakorlat kellet, mert megfájdult már a fejem a jelenlegi melóba.
Már látom szomorú sorsom, kénytelen leszek a háttérnek írni valami feltöltőt. 35 levelet kaptam eddig. A legtöbbet feldolgozta, kösszer srácok!
PS-ben lefelé méretezésnél a bicubic sharper mód jó, vagy ha túl agresszívnek találod, akkor bicubic, aztán unsharp mask. Sajnos a jpg tömörítés mindig konturtalanít kissé, ha viszonylag erősebb a tömörítés. Jelen esetben mondjuk minőségről nem igazán lehet beszélni, úgyis html-ben méreteződik le-fel, ami pfujj. Ezek úgyis hangulatképek lesznek inkább.
amugy tenyleg jo lett ez igy nagyon! hatternek beadja a kepet, thumbnailre kattintva meg meg lehet nezni nagyban. kiraly. en mar tobbszor mondani akartam, hogy miert nem sajat kepeket rakunk ki, de nem akartam itt elegedetlenkedni, nyilvan volt jobb dolgod
na en atmeretezek parat, bar vmiert gondok szoktak lenni nekem ezzel a saveforwebbel, fotozz.hu-ra is 300k-ra kell letomoriteni, de vmiert eleg eletlenek lesznek a kepeim. nem szoktal vmi +sharpness-t vagy valamit rarakni tomorites elott/utan? lightroomban van olyan exportnal, hogy sharpen for screen/print/stb..ps-ben? allokepeket ne is kuldjek?
remelem majd tavasszal is uppolsz par kepet, mert tervezek mar jo autofotokat
Mi van Gram mester, unatkozol a hideg téli napokon?
Tök jó lett, respect! Majd otthon nézek valami szépet.
MX-5 KLUB - elnök NA 1.6 1992
Fonósopp 8-as jpg, vagy szévforweb 70-es tök jó, lehetőleg 200kB-nál ne legyen nagyobb. De átméretezem, ha lusti. Jöhet róla vmi cím/dátum is.