Matuka
Velünk: 5219 napja
Best fotók 2011. Na és az a szerpentin?!
Best fotók 2011. Na és az a szerpentin?!
Itt elég nagy a csend, pedig lehetnénk aktívabbak is:
MX-5 KLUB - elnök NA 1.6 1992
Úgyúgy, remélem néha ápolód a bőrt benne, ne száradjon ki
Nekem az ülés csak 190000 környékén kezdett el szétfoszlani, én is garantált km-el vettem. A kormány tökéletes állapotban van, a mai napig hiszik azt, hogy frissen vásárolt tuning momo. A váltoszoknya télen a hajlatnál megtört. Szerintem az NA belseje ritka strapabíró (mármint az egyhaté :D )
Igen, egyet kell értenem vele, hogy az 1,6 egybe fejtámlás ülése sokkal jobb és strapabíróbb, nem is értettem, hogy az erősebb, merevebb, megbízhatóbb 1,8-as NA-kba miért tették a külön fejtámlás ülést, hamarabb szétfoszló kárpítokkal. Valakinek tuti elsült az agya a gyárban. :-D
Már az én 95-ös 1.6-osomban is külön fejtámlás ülés van... Hála Gabesznek a kárpit kifejezetten szép
Nekem az ülés csak 190000 környékén kezdett el szétfoszlani, én is garantált km-el vettem. A kormány tökéletes állapotban van, a mai napig hiszik azt, hogy frissen vásárolt tuning momo. A váltoszoknya télen a hajlatnál megtört. Szerintem az NA belseje ritka strapabíró (mármint az egyhaté :D )
Igen, egyet kell értenem vele, hogy az 1,6 egybe fejtámlás ülése sokkal jobb és strapabíróbb, nem is értettem, hogy az erősebb, merevebb, megbízhatóbb 1,8-as NA-kba miért tették a külön fejtámlás ülést, hamarabb szétfoszló kárpítokkal. Valakinek tuti elsült az agya a gyárban. :-D
Feel da faya, tak' da ride, sunshine, driftin' MX5! B-)
Sirály ! Hónap végén rendelek egyet!
if in doubt, flat out.
A váltószoknyát milyenre cserélted? Mennyi volt?
Ezektől vettem és ilyen. Akkoriban kb. 3e Ft volt szállítással.
A váltószoknyát milyenre cserélted? Mennyi volt?
if in doubt, flat out.
Az enyémet vmi hozzám hasonló súlytalan (73+ kg) vezethette, mert most lépek be a negyedmilliós klubba (még 700km) és semmi baja se az üléseknek, se a kormánynak (erre is azt hiszik h tuning kormány . A váltószoknyát már kicseréltem tavaly..
if in doubt, flat out.
Nagyon szép, jó kiállású NA az az 1.8-as. A km-t mondjuk nem hiszem el, ahhoz túlságosan szar állapotban van a belseje, de jól néz ki.
Az NA-k belseje nem túl tartós, hamar le tud rongyolódni. Az enyémet 104000km-el vettem és 178000km-el adtam el és valóban annyi volt benne. A sofőr ülés kárpítja már akkor lyukas volt a szélén, a bőrkormány pedig elég hamar megadta magát sajnos és szintén kilyukadt, a váltószoknyával együtt... :-s Ez sajnos nem áll egyenes arányosságban a futásteljesítménnyel... :-(
155000 km-nél üléskárpitozás, és kormánybőrözéés, NA.
De szép lesz.
Nagyon szép, jó kiállású NA az az 1.8-as. A km-t mondjuk nem hiszem el, ahhoz túlságosan szar állapotban van a belseje, de jól néz ki.
Az NA-k belseje nem túl tartós, hamar le tud rongyolódni. Az enyémet 104000km-el vettem és 178000km-el adtam el és valóban annyi volt benne. A sofőr ülés kárpítja már akkor lyukas volt a szélén, a bőrkormány pedig elég hamar megadta magát sajnos és szintén kilyukadt, a váltószoknyával együtt... :-s Ez sajnos nem áll egyenes arányosságban a futásteljesítménnyel... :-(
Feel da faya, tak' da ride, sunshine, driftin' MX5! B-)
LOL
MX-5 KLUB - elnök NA 1.6 1992