Nitzer
Velünk: 5304 napja
Tényleg. Van fent egy 1.8-as NA is, az pedig elég ritka itthon, és láttam egy piros NA-t is a klubból.
Jaja, most, hogy az enyém elkelt, neki monopóliuma van. :-D Így a képek alapján egészen igényes darabnak tűnik és az ára sem rossz szerintem.
Így télen - és vállllllságkor - nem pörög a roadster piac. Aki tudta eladta, akinek annyira nem volt fontos, levette és tavasszal újra felteszi. Azért az az Anny nem lehet rossz... ;-)
Feel da faya, tak' da ride, sunshine, driftin' MX5! B-)
Tényleg. Van fent egy 1.8-as NA is, az pedig elég ritka itthon, és láttam egy piros NA-t is a klubból.
MX-5 KLUB - elnök NA 1.6 1992
Én holnap elkocsikázom egy mosóig
Kíváncsiságból böngésztem a hasznaltautót, meglepett, hogy összesen 30 eladó mx-5 van, ilyen kevés talán még sosem volt, nem?
Vazzeg, idén még nem is mentem az autóval!
Ez szörnyű!
.
Vazzeg, idén még nem is mentem az autóval!
MX-5 KLUB - elnök NA 1.6 1992
itt van baj ..... ajjjaj .....
Nekem nem NA van, viszont van az NCmben fedcomp.
Országúton tud 7-8at fogyasztani, autópályán lehet 9-10 körül ha 150 felé nem megyek, de simán lehet 12-14 is, ha hajtom.
Városban sok rövid úton mikor mindig szivatóval mész, pláne sokat ehet, simán lehet 15-18 liter a kis út átlaga.
Aztán tudsz menni 1 hosszabb távot, ott lesz 8 a fogyasztás, az leviszi, így jön ki a 10.
Teljesen normális, nyugi!
D
..nem értem. miért nem vesz egy geó metrót akkor.. Vagy a csávó nem érti az autó koncepcióját?
de hát ez ámerika ott minden normálisnak tekinthető, még az 55 lóerős mx-5 is. szerintem van egy kis kavar a fejekben manapság. élményautózni szeretnénk olcsón, csöndesen, kevés üzemanyagból, lehetőleg nagy teljesítménnyel, biztonságosan. Hmm, nekem itt bukfencet hányik a logikám, de biztos lesz nemsoká szép dízel emikcöt is.
Ápropó Kalap úr, 31-én délelőtt megtisztel minket jelenlétével?
..nem értem. miért nem vesz egy geó metrót akkor.. Vagy a csávó nem érti az autó koncepcióját?
Fun is not a straight line
Csókolom, tetszene tudni tervezni Wartyogó-motorokból összefogaskerekezett kétütemű V6-ot?
Eléggé perverz!
Neppertől egy szál használt gyufát se, mert még azzal is átb*sz.
így ahogy mondod ! :D ma beszéltem egy látszólag normálisnak tűnő kereskedéssel ! Kecskeméten egy Ford márkaképviselet .
agyam majd eldobtam!
egy 1.8M autót (smart forfour CDI 2005 ös) 1M ba számolnak be ! a tax ára lenne úgy 1.850 körül! na mondom az extra prifit fogalmát akkor ti bőven kielégitően ténylegesen gyakoroljátok. illedelmesen elköszöntem kívánva sok "sikert" a további ténykedésükhöz.
aztán tettem vételi ajánlatot azonnali kézpénz fizetéssel az ő álltaluk hírdetett 3.8M autóra .
ajánlatom 2.8M volt tehát bőven korrekt ! :D :D
aszonta : 3.7M . megköszöntem a nagylelküségét ,köszönöm nem élnék vele. :D
majdnem elmorzsoltam egy könycseppet érettük így a nagy recessziós karácsony idején.