Csabi76
Velünk: 5882 napja
Opzsolt mit szíísz vazze? :D
Úgy látom az autónepperek vérét...
Úgy látom az autónepperek vérét...
if in doubt, flat out.
Neppertől egy szál használt gyufát se, mert még azzal is átb*sz.
Fun is not a straight line
ja . még erről a kereskedős fazonról : volt ott egy mercedes QP olyan 5 év körüli 220CDI tényleg fullos nagyon komolya vas. 4.8M körül. mondom teccik megnézhetem? jaja! nézzem cska tökéletes gyári állapot! hibátlam makulátlan! nagyon jó ! meg volt minden ahogy kell de valamit nem értek -fejvakarósszájli- a balhátsó sárvédő birítása valóban gyárilag gittelt? mert valamit akkor enm tudnak a Stutgartiak az tuti ! öt méter egy ilyen autó 5M nagyjából! nem fél hogy egy kidörgölt jogászhallagató gyerek megveszi, és ráakaszt egy szavatosságit??? megérdemelné. legyen mááá benne annyi. hogy elárulja ! mert tuti tudja és a festékmérőt jobban használja már tuti mint a saját gyíkját ! tudhatta mi van ott.
szia Csabi ! oké egy NA -Légmennyiségmérős- még belefér a 8 ba!
vasárnap egy kereskedővel beszélgettem végül is, innét jött a hííírtelen kommentem : aszongya a manus ,"neki volt NB je a kereskedésben ,a véleménye, sokat zabál,szar, (bocsánat így mondta) egy eladhatatlan valami." a sokat ZABÁL karcolta fel most a gondolataimat . oké az hogy mit mond egy kereskedő, 'kereskedő' uramisten, az egyszerü barma a teremtőnek, aki már csak tényleg erre jó hogy gittegyletes bontószökevényeket árulgasson terhes mitsemsejtő anyukáknak vasárnap délután egy külalakra nagyjából valamilyen autó arudának látszó helyen . aszonta,,,, : ZABÁL ! uhh... ment vele az egyszerü . akkor meg rugta neki meee gecijóóó teszi a seggét rugta mint roma a szamár oldalát ,aszongya , zabál! és ami betette nálam a repedt ajtófélfát,,, : " aszongyaa,, az,, MG ,,, az jobb angol rooooszter" BÁÁÁÁÁÁÁ!!!!
BÁÁÁÁÁzzzzzzzzzzzzzzzzzz ! az első gondolatom hogy menjek el ! no de, így lazán megfordulva,? vagy még lazább kézrázás után, kikérjem az épp ott eladósorban lévő szarrá ázott belsős MG kulcsát próbakörre
szarintem az ember kompnak készült ....... aztán......
csak lesek 9-11 literek ?? ! uhh... akkkó az enyém nem jó.
(nekem 9 talán a tököli reptéren volt)
stabil 8.-8.5?
csak lesek 9-11 literek ?? ! uhh... akkkó az enyém nem jó.
(nekem 9 talán a tököli reptéren volt)
Köszi a válaszokat,akkor nagyon nem keresek okokat,ennyi és kész. Most országúton 7,4.t evett,úgy néz ki a hideg,a város,no meg én megnöveljük az étvágyát..
Nekem télen kevesebbet eszik... Csukott tető + alacsony fordulatról induló csúsztatás csodát tesz
Köszi a válaszokat,akkor nagyon nem keresek okokat,ennyi és kész. Most országúton 7,4.t evett,úgy néz ki a hideg,a város,no meg én megnöveljük az étvágyát..
nekem télen, vagy esőben, városban 12 is akár, attól függ, hány derékszögű kanyar van :D
de volt már csak országút figyelve 7 is. mióta megvan 8000km kb 9.2 az átlag
Nekem is mindig 10. A nyári túrázgatáson lett csak ennél kevesebb.
MX-5 KLUB - elnök NA 1.6 1992
Nekem NA télen-nyáron 10.
Nem éppen ide tartozik, de kérdésem lenne az autóm -Miata 1991- fogyasztásával kapcsolatban. Vegyesen 9 körül evett az autó, városban több mint 10 litert megeszik, igaz rövid távokra használom, no meg hideg is van. Nektek mi a tapasztalatok Na -val kapcsolatban. Ez normális, vagy kevesebbnek kellene lennie?Mindez teljesen normál gázadás mellet.
Nem tűnik egetrengető értéknek. Nekem általában 8 liter, de elég sok adatot dobtak már össze a klubtársak, itt olvasgathatsz róla: http://www.miata.hu/forum/?tid=2812&page=17
Nem éppen ide tartozik, de kérdésem lenne az autóm -Miata 1991- fogyasztásával kapcsolatban. Vegyesen 9 körül evett az autó, városban több mint 10 litert megeszik, igaz rövid távokra használom, no meg hideg is van. Nektek mi a tapasztalatok Na -val kapcsolatban. Ez normális, vagy kevesebbnek kellene lennie?Mindez teljesen normál gázadás mellet.