Kalap
Velünk: 6590 napja
Betonlapokból összerakott, 10cm szintkülönbséggel, szétfagyott szar érdes felülettel rendelkező placc, modellrepülősök parkolnak ott néha.. nekünk nem jó, már néztem..
Fun is not a straight line
Betonlapokból összerakott, 10cm szintkülönbséggel, szétfagyott szar érdes felülettel rendelkező placc, modellrepülősök parkolnak ott néha.. nekünk nem jó, már néztem..
Fun is not a straight line
Ez a mátyásföldi repülőtér még beton része, lehet csapatni, de lapokból áll össze a dolog, és van hézag a lapok között... télen poén Újszász utcáról a Légcsavar utcára kanyarodva a végén át a vasúti átjárón juthatsz el ide :D
Ez itt mi?..és vajon lehet rajta csapatni? ,)
Kövezzetek meg de én el tudnám képzelni egy turbos 1.8al is, nem baj ha néha tüsszög, van számomra annak varázsa
..és minden második használt miata törött lenne ,)
Egyébként ha sor6 200 lovas Mx-5-öt megalkotnák, akkor többé nem lenne szükség BMW Z4-re....
gondolom az mx-5 vasarlok nagy reszet nem a loerok erdeklik. nem is ettol lett nepszeru auto. sor6/v6 meg a karosanyag-kibocsatas miatt nincs gondolom. na meg igy konnyebb dobalozni a kis fogyasztasi adatokkal
persze en is veletek ertek egyet, jo kis 200 le v6 lenne az igazan jo kombinacio. jo motorhang kabrioban es meg menne is.
Lehet, hogy a kor előrehaladtával én leszek ódivatú, de én jobban örülnék egy legalább 2 literes sor/V6-osnak a motortérben, mint egy hajszárítónak. :-)
Yesss!!! Csak SORhattal!!! És Gyéé kívánsága szerint 200 lóval!!!
Miért nem képesek végre egy olyan motort IS beletenni ami 200ló körüli. A gyengébbek IS kellenek persze de lehessen választani.
Lehet, hogy a kor előrehaladtával én leszek ódivatú, de én jobban örülnék egy legalább 2 literes sor/V6-osnak a motortérben, mint egy hajszárítónak. :-)
Ma reggel munkába menet a Telepesi útra befordult elém a google streetview autója. Követtem az utca végéig..hátha megörökített.
Gondolkoztam valami kunszton..pl kézifékes keresztbecsúszás, gyors tetőlenyitás és kétkézzel integtés miközben lábbal kormányzok. De végül nem csináltam semmit. Az a biztos
Tegnap sikerült 160 kilométeren 12,5es fogyasztást autóznom országúton, nagyon bitangjót autóztam a Pilisben, olyan dupla csíkokat rajzoltam, hogy ihaj )
Hát, Ordune gondolataival értek egyet, remélem még lesz majd mx5-öd! (bár anno mikor én eladtam nem akartam újra de előjött a hiány
Ha máshol nem egy kabri klubos guruláson találkozunk!