Ordune
Velünk: 5692 napja
Ma rövid nap van, Miatázni akartam, de a fránya piros matrica miatt ez nem jött össze.
Nem hiszem el, hogy ez az autó ennyire környezetkárosító lenne! Itt valami nem stimmel az tuti!
MX-5 KLUB - elnök NA 1.6 1992
Ma rövid nap van, Miatázni akartam, de a fránya piros matrica miatt ez nem jött össze.
Nem hiszem el, hogy ez az autó ennyire környezetkárosító lenne! Itt valami nem stimmel az tuti!
MX-5 KLUB - elnök NA 1.6 1992
Azon gondolkodom, hogy egyik nap kitakarítom a szívósort ez alapján: http://www.miata.net/garage/manifold/index.html
Szerintetek van értelme? A jelenlegi állapot azt tükrözi, hogy még nem nyúlt hozzá senki vagy legalábbis nem sokszor, mivel a csavarfejek érintetlennek tűnnek. Mit gondoltok?
helló Cimbi!
Ha úgy érzed, csináld. Annyi értelme biztos lesz, hogy közelebb kerülsz a GÉPHEZ. Lélekben is.
Egy kis koncepció: http://www.netcarshow.com/mazda/2011-mx-5_spyder_concept/
Úhh kézikönyv nekem is kell!! ballokukacfreemail.hu!
if in doubt, flat out.
Azon gondolkodom, hogy egyik nap kitakarítom a szívósort ez alapján: http://www.miata.net/garage/manifold/index.html
Szerintetek van értelme? A jelenlegi állapot azt tükrözi, hogy még nem nyúlt hozzá senki vagy legalábbis nem sokszor, mivel a csavarfejek érintetlennek tűnnek. Mit gondoltok?
if in doubt, flat out.
Van kézikönyvem '90-es évjárathoz. 71MB, PDF. Ha írtok címet, elküldöm.
Szia szeg!
Ott az emil címem a profilomban, megköszönném.
ÜdV.
Van kézikönyvem '90-es évjárathoz. 71MB, PDF. Ha írtok címet, elküldöm.
Azokak bizony eltüntek valahová, már többen kerestük, de nem kaptunk még választ rá, hogy hová tüntek.
Jó lenne pedig.
Ja igen és amit még kihagytam: Ajánlom mindenkinek legalább az átnézést, tekintve hogy én a bal oldalira azt mondtam, hogy tökjó és mikor mögé néztünk letérdeltem kb...
Viszont! Csavarok kb mind meghaltak. Legalul a két sárvédő tartó csavar mindkét oldalon az első pici mozgásra mind letört... Mi szegecsekkel pótoltuk ami kiválóan tart és legközelebb is csak lefújruk, újraszegecseljük. Szerintem ez a legjobb megoldás. A felsőbb csavarokkal már nem volt gond (annyira). Végül ismét megállapítottuk, hogy az NA nem csak a futómű szempontjából volt bontatlan, hanem a sárvédőket sem szedegették még soha le....
if in doubt, flat out.
Tegnap ismét léptünk egy komolyat előre miatám történetében. Gyakorlatilag a legnagyobbat léptük: kész a kasztni.
A történet Daninál kezdődött és fejeződött be Szigethalmon, akit csak ajánlani tudok kitartása, szakértleme és felszereltsége révén. Mint páratokkal beszéltük már élőben, igazából a jobb első sárvédő alsó része volt porrá romolva amihez vettem új sárvédőt, de mivel a felső része használhatatlan volt, nem volt mit tenni vágni kellett.
Jobb első elem már levágva:
Jobb első elem mögötti állapot (alul)
Tezsvírek (az új már alapozva):
Sárvédő mögötti küszöb korongozva, rozsdamarva, tisztán:
Alvázvédve alul a küszöb és minden más (még utánna átmentünk egyszer pisztollyal is, ez csak ecsetelve az alaposság kedvéért):
Bal első sárvédő mögött (ami kívülről okésnak tűnt, de azért ránéztünk ha már ott voltunk):
Ez szintén meg lett tisztítva fémig, majd védve. A sárvédő maga egyben volt, de azért már kezdett rozsdálni ezért csiszol és alvázvéd:
Bal sárvédő mögött kicsit beállt a sár:
Végeredmény alapozva (már csak fényezésre vár):
Összességében jó napot zártunk. A képeken nem látszik, hogy a teljes alvázvédelem újra lett építve, mindenhol szépek az illesztések. Remélem ezzel sikerül egy ideig átvészelnie és nem lesznek már komoly gondok ami a kasztnit illeti.
Mindenki boldog! Szerintem Mazzag is:
Hamarosan folytatás!
if in doubt, flat out.
Jaja! 8kor ott tali a -1 szinten jobb oldalon a végében a narancssárga részben. 8ra ottleszek, viszek zsírt és "szakértelmet" :D 06703808643 a számom!
if in doubt, flat out.