balcsi
Velünk: 5610 napja
mégsem az igazi az új tető?
mégsem az igazi az új tető?
Sziasztok,
Valakinek lenne kedve lefotózni NA felcsukott tetőívét belüről, kívülről..nyitott ajtónál (3 gumi tömítő elemet)? Szeretném látni kinek mi látszik, mi nem, hogyan van pozícionálva.. Lsz vakuval, hogy látszódjanak a részletek.
Köszönöm!
m4n4
Szombaton gokartozom, vasárnap kasztnizom a kocsit és alvázvédem, hétfőn vendégek jönnek plusz viszünk egy kis virágot a kempingbe...
Valahogy nekem nagyon ez a szerda lenne jó... vagy mondjuk talán a szombat este 8 órától, de akkor el kell viselnetek a swiftes pajtások társaságát (normális srácok és még segítenek is).
No mi legyen?
if in doubt, flat out.
Szerdától hétfőig száraz időt mondanak:
koponyeg.hu:
Hétfőn folytatódik az erősen felhős, vagy borult, párás időjárás. Északkeleten reggel sűrű ködfoltok lehetnek. Több helyen várható újabb gyenge eső, szitálás, ködszitálás. A délkeleti szél megélénkül, néhol megerősödik. Délután 12-13 fok körül alakulhat a hőmérséklet. Rosszak lesznek a közlekedés feltételei, vizes útszakaszokra, párára, helyenként sűrű ködre van kilátás.
Kedden is borongós idő várható, eleinte kevesebb, majd ismét egyre többfelé esővel, záporral. Megerősödik a délkeleti szél. Szerdától csökken a felhőzet, már egyre kevesebb helyen fordulhat elő csapadék. Reggelente egyre gyakoribb lesz a pára, illetve a köd. Napközben általában változóan felhős lesz az ég, több helyen megmaradhat a ködfelhőzet. Csütörtöktől jelentősen mérséklődik a légmozgás és kissé csökken a hőmérséklet...
MX-5 KLUB - elnök NA 1.6 1992
Ez a zsírozás engem is érdekel, az én ablakemelőm is tetűlassú.
Csatlakoznék ha lehet.
Viszont csak akkor megyek ha száraz idő lesz, nem akarom eláztatni most a gépjárművet.
Elvileg jó, de nem lenne kényelmesebb a négynapos alatt?
És mikor?
Nekem holnap este pl hibátlan lenne, a többi napon nemigazán. Holnap este mondjuk 8? Ki jönne? Én vállalom, hogy mondom mit kell csinálni és mindenki csinálja magának, mivel nem szeretnék eltörni semmit Viszek zsírt mert van sok viszont hozzatok wd40-et, rongyot, fülpiszkálót. Viszek kulcskészletet is.
Nem bonyolult, csak pepecselős, de szerintem megéri. Nekem gyorsabb lett a működése, csendessebb, nem hallom annyira az erölködést. Szerintem nektek is bőven változni fog, viszont mindenképpen jót tesz neki egy kis felfrissülést.
if in doubt, flat out.
Az úgy annyira nem frankó, én tegnap a locsoló talpas-spriccelős végét reccsentettem szét, mert hozzáért :D... aréna plaza -2.szint? Van fény, viszonylag meleg van, a végében elférünk nem szól senki. Na?
Nekem ok.
Az úgy annyira nem frankó, én tegnap a locsoló talpas-spriccelős végét reccsentettem szét, mert hozzáért :D... aréna plaza -2.szint? Van fény, viszonylag meleg van, a végében elférünk nem szól senki. Na?
if in doubt, flat out.
Gyere megcsinálom, vagyis segítek és mondom mit csinálj
Hu,
én is kérhetek egy pár istrukciót? Nekem is be-be lassul és néha durván nyekereg is!
T
Fussunk össze egy száraz, meleg helyen és csináljuk meg!
Cimbi munkahelye mellett van a mélygarázsom, ott meg tudjuk oldani. VIII ker., Futó utca, ha mindenkinek ok, akkor oda mehetünk bütykölni. Bár lehet a lejáró nem ültetés kompatibilis, mert 2 személynél már nekem is karcol az alja, pedig én még csak álmodozom az ültetésről...
Szerintem ne költs rá ha a kormányrázkódás vagy egyéb a kocs elejét érintő nyeklés-nyaklás érzés miatt vennéd. Ha az agilisabb és direktebb kanyarodás a cél akkor arra a futóműállítás a legjobb megoldás.
Én inkább kozmetikai cuccnak érzem, de ha mégis veszel majd légyszi számolj be az érezhető változásokról.
Sziasztok!
Töröm a fejem egy toronymerevítő beépítésén egy 97'-es NA-ba. Szerintetek érezhetően számít majd a kanyarodásánál, irányváltásnál?
Kinek mi a tapasztalata?
Hu,
én is kérhetek egy pár istrukciót? Nekem is be-be lassul és néha durván nyekereg is!
T
Fussunk össze egy száraz, meleg helyen és csináljuk meg!
Hu,
T
Valaki nincs elfekvőben FL hátsó lámpája ami angol piacos??