Ordune
Velünk: 5552 napja
Gyere megcsinálom, vagyis segítek és mondom mit csinálj
if in doubt, flat out.
Gyere megcsinálom, vagyis segítek és mondom mit csinálj
if in doubt, flat out.
Az én ablakom is csigatempóban mozog...
MX-5 KLUB - elnök NA 1.6 1992
Mi kőne?
if in doubt, flat out.
Húúú, nem akarod megcsinálni az enyémet is?
MX-5 KLUB - elnök NA 1.6 1992
Tegnap megjött a sárvédőm, de nekem csak az alsó részre van szükségem, mert az enyém felül hibátlan ezen viszont van egy két pukli (mintha belülről kalapálták volna), de akinek pont kéne a teteje (alsó feketétől felfelé) szóljon és odaadom. Szintén megjött a jobboldali ablakemelőm, volt vele egy iszonyú szívás mert törött volt egy műanyag, de végül mükszik.
Ajánlom nektek is, hogy ha valaki úgy érzi. hogy szorul az ablaka, szánjon rá időt, különben el fog szakadni. Nincs nagy varázslat, az ablakot le kell engedni és felülről a sínt bezsírozni és le-fel húzogatni. A másik fontos és jelentős javulást tapasztaltam, az az eletromos motor fedelének levétele, alatta értemes a 20éves rozsdás fémforgácsos zsírt kivakarni és friss zsírral, valamint kontaktspray-el kezelni. Nekem most az ablakaim kb úgy mennek le-fel mint fiatalon, nem mondom, hogy mint a villám, de nem kezd el belassulni annyira és érezhetően jobb lett.
if in doubt, flat out.
Néhány klubtárs motorterében láttam egy pici szűrőt a blokk jobb oldalán (ha szembe álltok vele), nem gyári, utólagos módosítás. (pl Birdnél) Ez micsoda? Mire jó?
Ha nem szeretnéd megoldani a kartergáz-visszavezetést egy direktszűrő rendszer beépítésekor, akkor a legegyszerűbb megszűntetni. A legjobb megoldás ez a pici Homasita szűrő. Eredetileg azért alkalmazzák, hogy a kartergáz "ne rontsa" a friss beszívott levegőt, viszont MX5-nél gyakorlatilag még nem láttam kartergázt. Tehát esetünkben inkább csak egyszerűsíti a tuningot.
Néhány klubtárs motorterében láttam egy pici szűrőt a blokk jobb oldalán (ha szembe álltok vele), nem gyári, utólagos módosítás. (pl Birdnél) Ez micsoda? Mire jó?
És? Ki a fene az az S.W.? A tartalom miatt raktam be nem a szerző miatt.
Régi Mazdaklubos arc...
Ez az egész pont olyan, mint minden ebben az országban.... Vannak szabályok, lehet levelezgetni meg hivataloskodni, aztán a hajára kenheti az ember az egészet, még akkor is, ha igaza van, mert ez bürokrácia. Nem embereknek találták ki....
A másik út pedig, hogy megy minden "okosba", annyiért, amennyi, aztán vagy bukta lesz, vagy nem. :-D
Egy "épített autónál" amúgyis teljesen mindegy, hogy mit mutat a matrica, ha egy szemfülesebb fakabát - ne adj isten KPM-es - kiszúr valamit, úgyis mehet a szigorított műszakira a Mozaikba - ahol ismét életbe lép a fenti "rendszer"...
"- Milyen a besorolás?
- Mondd milyet szeretnél és fizess!"
Ennyi.
Feel da faya, tak' da ride, sunshine, driftin' MX5! B-)
És? Ki a fene az az S.W.? A tartalom miatt raktam be nem a szerző miatt.
S.W. még mindig mindenkivel levelezik, hogy aztán közzétehesse az oldalán. :-D
Feel da faya, tak' da ride, sunshine, driftin' MX5! B-)
Én senkit nem kértem meg, hogy euro2-es legyen az autóm. A vizsga során lekérdezték egy központi adatbázisból és az alapján euro2 lett az autó kék matricával. Lehet, hogy a németek 96-os blokkokat heftelnek néhány 93as modelbe? ,)
Kék a matrinyám... ez most azt jelenti, hogy euro2nek van dokumentálva... gyakorlatban meg nem érdekel, ha nem az A lényeg, hogy el lehet intézni...
if in doubt, flat out.