Ordune
Velünk: 5766 napja
A kép tényleg az, én is az adatok miatt mondtam. Lehet holanp odacsörgök.
MX-5 KLUB - elnök NA 1.6 1992
A kép tényleg az, én is az adatok miatt mondtam. Lehet holanp odacsörgök.
A kép az MAZDASPEED ,csak hát az adatok azok a furák!
De érdemes lenne felhívni mit is mondanak!
Szerintem akép csak illusztráció ,és tudnak autót behozni kintről!
Meg a 145 paci sem Mazdaspeed!!
Ez nem Mazdaspeed.
Klímát sem látok.
Nekem a felge ütötte meg a szemem... Nem a MS Racing Hart 17es van rajta?
Tanga
Szia,
ibéjen rendeltem, imádom. Megosztja a társaságot, valaki szerint bugyuta. Valaki fényképezi az utcán mosolyogva, az óvodában kerítésre tapadva integetnek a gyerekek és az én fiam a legmenőbb, nekem ennyi elég... :  
Feel da faya, tak' da ride, sunshine, driftin' MX5! B-)
Matuka, a capafogakat te fabrikaltad, esetleg lehet kapni ilyet? iszonyatosan jol mutat, bar fekete auton nem tudom hogy allna. Mindenesetre en is szeretnek ilyen capakinezetet!
Ma megvolt a 80
Igazából nem tudom hova írjam, lehet a csomagtartós topic(ok)ba is beírom:
Megvolt a megkésett nászutunk a Mazdával, 3400 km, ahol lehetett nem autópályán, Olaszország-Dolomitok, Németország-Bodeni Tó, Garmish, Ausztria- Dachstein és Salzburg (kicsi Svájc). Rengeteg kanyar, vagy 8 hágó átkelés, 18 nap és szuper volt. Kaptunk egy kölcsön csomagtartót és alu dobozt Hunyától (köszönjük!!!) és szuperul elfértünk, úgy is hogy kifele ajándéknak 12 palack bor és nagy zacskónyi pirosarany, erőspista is a szállítmányban volt. Nagyon nagyon jót autókáztunk és persze nyaraltunk. Mindenkinek ajánlom a Mazdás nyaralást, ha csak 2 személy megy...Felejthetetlen élmény volt.
(Ja Ausztria, Németország, Olaszország, Svájc: itt köszönnek a Miatások egymásnak...de Svájvban 30 km alatt 10 db MX-5-tel találkoztunk)
Naaa...mi is ottvoltunk. Egyébként meg Tolnán...
KToM
Svédországban nem tapossák ki belüket: http://www.ooyyo.com___ort-price+asc/page-2
Átlag km 20-30e? ,) Mondjuk szép árat kérnek érük. (1 SEK ~ 32 HUF)
A részemről rendben, pénteken egyeztessünk még, mert nem tudom, hogy szombaton lesz-e szüret. Este pedig Szekszárdon borfeszt!
Esetleg vasárnap délelőtt is jó, ha hazajöttem! Délután már gondolom ti is mentek vissza Pestre...
És adod hozzá az újonan beszerzett szuper kerekeidet?
Igen, az árban az is benne van (ezért is annyi), bár piszkálja a fantáziám, hogy az NB-n hogy állna valójában. Lehet kipróbáljuk majd, viszont azon az autón, amivel szemezgetek vadiúj Drag Wheels-ek vannak.
Node ez nem az én topicom, nem OFFolom a saját autómmal.
Nem dobjuk át hétvégén? Nekem is piszkálja a fantáziámat elég lenne csak egy oldalon pár kép erejéig !
t
az a viper férfias? hát annál a formánál egy TVR is férfiasabb szerintem az NA maga idejében korszakalkotó forma a vicces kis bukólámpáival, az NB a legkecsesebb imádnivalóan gömbölyded, jó arányú áramvonalas forma, az NC pedig facelift után már szemből is megszokható, hátulról viszont az is szuper. viper? V10, 30 liter/100 km, leégeti a lábad a küszöb, kilincsre se futotta, elindul a hátulja aztsetudod mikor és már el is dobtad a műanyag szarkupacot. ha már forma akkor inkább egy lambo vagy egy ferrari. formába az olaszok vannak a toppon... férfias ehhh. legyen nagy? ennyi? akkor egy lotus is női autó mi? sőt egy F1-es kocsi is az....