Cimbi
Velünk: 5322 napja
Tegnap megérkezett a CAS o-ring és este 10 körül lurdy parkolóban kicseréltem az olajjal valamin szűrőjével együtt. A régi tömítés kézzel törhetővé keményedett, nem úgy mint az új ami vajpuha. Szerencsére sikerült a gyújtás beállítás megtartásával cserélni Ajánlom a cseréd mindenkinek ezért a pár forinttért, szerintem aki még nem cserélte, vállalja be azt a pár forintot, sokáig úgysem bírja és csak összebsz minden olajjal...
Köszönöm Gram-nak a segítséget, ugyanis a helyes tippet ő adta és úgy tűnik, hogy ez volt a hiba
Update: ma reggel még volt egy pötyi alatta, de a színéből következtetve szerintem ez még a tegnap féktisztítóval történő takarítás végterméke lehet, ugyanis: sensor körül ahol eddig lubickolni lehetett sivatagi szárazság van, az olajszűrő körül szintén száraz minden és a szelepfedélnél is már vakrozsda jelenik meg lassan Tegnap egy NAGY flakon féktisztító fröcsköltem el alulról a váltón és minden máson, valamint előtte az olajszűrő levételekor is kibuggyant egy kevés ami a bölcsőn landolt és ma a bölcső alján volt összegyűlve a redva...
Drukkoljatok még egy kicsit és közben jöhetnének a tippek, hogy mivel mossam ki az olajmaradványokat a moci és a tűzfal között részen valamint a szívósornál, mert félek, hogy a féktisztítóból elegendő mennyiség igencsak deficitessé tenné a feladatot
Köszi Gram!
if in doubt, flat out.