nb1985
Velünk: 4875 napja
Üdv!
Most olyan 150 000 km lehet benne. A blokkrepedés pedig nemes egyszerűségből főzéssel történt. A mai napig nem értem, elromlott a mutató, és nem jelezte, hogy forr a víz. (egy kis megingás volt csak, de nem ment középnél sokkal többet. A hőgomba jó volt, a termosztát kapcsolt, és álló helyzetben is úgy forrt a víz, hogy a mutató középen volt. Rejtély. 200 ezret mondott a szerelő alaphangon. Ha veszek egy blokkot az 100 000 de nem tudom milyen (mennyit futott,hogy használták stb.) berakatni műszakiztatni és lepapírozni sem olcsó játék, szerintem nem járnék jobban. Röviden ennyi. Pedig az autó külső állapota kavicsfelverődésektől eltekintve tökéletes... De most nincs ennyi zsé. Sajnos.
vki? tovabbra is ez gondolkodtad. ennyire halk lenne a huto na-ban? soha nem hallottam meg. elozo autokban amikor bekapcsolt, lehetett erezni a rezonanciat, hangos volt stb. vagy csak azert mert mind2 elozo autom olasz volt? tipoban is ment allandoan ilyen idoben varosban/dugoban, pedig klima nem volt. mindjart lemegyek es jaratom negyed orat komolyan. remelhetoleg csak tulparazom az egeszet, de inkabb...
Az én esetem nem tudom, mennyire mérvadó, de nekem megállás után el szokott indulni. most hogy ilyen meleg van, akár egy pirosnál is, simán. Ha hidegebb van, akkor csak pl. amikor beállok a kertbe, vagy valami hosszabb állás van. Nekem megpittyenti egy pillanatra a fordulatszámot. Egyébként elég halk...