Matuka
Velünk: 5180 napja
Basszus, ha jól nézem egy 2000`es Anni-ra 170,000 a regadó a törvénymódosítás miatt ideiglenesen.
Basszus, ha jól nézem egy 2000`es Anni-ra 170,000 a regadó a törvénymódosítás miatt ideiglenesen.
uaz nem megy vissza, darabokban jon le. hopisztoly segit azert. denaturaltszesszel szepen lejon a ragacs, semmi nyoma.
na atragasztottam rendszamot
Tanga
ty jenson piros lesz! nekem tetszik. lehet mind2ot benthagyom, vagy csak az egyiket?
Ja már látom valaki csinálta Akkor mindegy. Azért csináltam neked egyet Lewis
Jelen, 10 perc és próbálkozok valamivel :P
na atragasztottam rendszamot, igy mar kezd auto formaja lenni elolrol is diy lip spoilert felhakkolom lehet ma, meg kezdek vmit a vonoszemekkel. bistwi te fujtad? nem fog az ugy lekopni?
Na helló!
Én lefújtam, (elötte rozsdaoldoztam)aztán visszaszerelésnél leejtettem, kis darabon lejött a festék. ott egy vékony ecsettel kijavítottam. Lehet, hogy le fog jönni, de akkor újra lefestem. Aki igazán jól meg akarja csinálni, az porszórassa.
Nekem tetszik. A piros is. Én azért sárgára, mert zöldsárga, zöldsárga
Én is így hallottam, pár ismerősöm szokott oda kijárni, de mindig közösen megszervezik és kibérlik előre...
Örülök hogy nem komolyabb!
Upsz, sikerült ráduplázni
Én elég béna vagyok benne, fényesre nem sikerült, csak mattra, de talán a semminél jobb :D
vmi photoshop guru nem tudna nekem az egyik oldali vonoszemet pirosra retusalni? kivancsi lennek ra hogy mutatna. warlock hmm hello :P
Szükségem lenne egy kipufogsóra ,hogy megigazítsa a kidörgőmet ,mert nem igazán passzol a mostani duplakivezetéses.
Valakinek nincs véletlenűl egy jól ,és nem horror áron dolgozó kipufogós ismerőse??
na atragasztottam rendszamot, igy mar kezd auto formaja lenni elolrol is diy lip spoilert felhakkolom lehet ma, meg kezdek vmit a vonoszemekkel. bistwi te fujtad? nem fog az ugy lekopni?
Én tavaly előtt próbáltam szervezni oda vmit, 3 hívásra nó ánször, az idén csak egyszer próbáltam, eredmény ugyanaz. Nem vmi pro-aktívak, unprofessional.