Gyéé
Velünk: 6650 napja
Batmobil nyilvánvalóan Miata alapokon. Hát nem gyönyörű?! asszem kerítek egy lavórt....
Batmobil nyilvánvalóan Miata alapokon. Hát nem gyönyörű?! asszem kerítek egy lavórt....
Én simán beválalnám.
ha nem lenne lmás autó a Világon...
istenem de ocsmány szerencsétlen
En is voltam nehany hete Kakucson sx-es arcokkal. Volt kint egy RX7 meg par skyline meg ugye 300+ lovas sx-ek. Jo moka volt. Itt mondjuk drift volt, szerintem amugy erre idealis a palya.
És gumit is adnak ajándékba?
MX-5 KLUB - elnök NA 1.6 1992
Ez tök jó!
Mi mikor megyünk a Kakucsringre?
Az időket a ring mérte, vagy Ti racechrono-val?
Feel da faya, tak' da ride, sunshine, driftin' MX5! B-)
if in doubt, flat out.
Ügyi vagy!
MX-5 KLUB - elnök NA 1.6 1992
Az időket a klub mérte. A verseny nem körbekörbe zajlott, hanem a rajtnál indultunk és egy kicsit a rajt előtt volt a vége, valamint a pályán több helyen lassítók voltak elhelyezve gumikból és stb.
if in doubt, flat out.
Ez tök jó!
Mi mikor megyünk a Kakucsringre?
Az időket a ring mérte, vagy Ti racechrono-val?
.
Hétvégén toyota találkozón voltam Kakucsringen Itt egy idézet:
"Nem tudom milyen márkájú autók bírták volna ezt a nagy hőséget és az állandó hajszolást de műszaki probléma, toyotákal nem igen volt a szlalom alatt. Őrület, hogy mi ment a pályán. GT4 Celicák, Yaris TS-ek, Mozso 1,8 turbója, egy nyitott tetejű MR2 és egy MX5-ös Mazda versengtek a legjobb köridőért"
Gyári kocsival utcai gumikon a slickkelt épített kocsik ellen nem rossz helyet értem el, a sorrend a következő volt:
GT4 celica (épített) 52.06
GT4 celica (épített) 52.5
Yaris TS (épített) 53.13
MR2 (amatőr rally nyertes) 53.72
MX-5 (full amatőr én 53.94
Remélem, nem hoztam szégyent
if in doubt, flat out.
Sziasztok !
Szeretném megkérdezni h bárkinek van e egy olyan felesleges soft tetője ami tényleg jóformán teljesen kuka .....
Csak erre a részére lenne szükségem .... :
de ha mondjuk meg van a vezető felőli géder első szakasza (a csatok felől)az is jól jönne :
Fontos lenne !!!
Köszönöm !
Üdv Mindenkinek