Kalap
Velünk: 6399 napja
Fun is not a straight line
Fun is not a straight line
Szerintem keresd gramot, mintha láttam volna nála a garázsban pár pótkereket...
Tanga
Sziasztok!
Úgy vettem a gépem, hogy nem volt benne pótkerék. Jövő héten megyek egy osztrák körútra és defektjavítóval mégsem indulnék neki. mit kell tudni a gyári pótkerékről? Méret?
köszi
látom meg a fék téma pont ma reggel raktam le a szerelőmnél a vasat, fékbetéteket kell cserélni. nem mondtam neki milyet rakjon bele, de nem a gagyit fogja mert tudja hogy használom :D red stuff EBC nekem a porosba volt még anno, de nagyon szar volt a fékhatás, aztán ki tudja hogy attól e v mástól, de fékpor tényleg nem sok volt...
Így van Angliából pillanatok alatt itt van.
Nekem a Red Stuff van elöl hátul, ez a 3. beté a kocsiban 2 gyári után, 2x tovább bírja kb és pl. mikor durván hajtom sok 150-200ról való satufék van (persze motorfék vissza durván) akkor sem melegszik el, sőt rátesz 1 lapáttal !
por az átlagos.
Ma moron kocsikaztam mikor a visszapillantoba nezve lattam larant. mar tobbszor lattlak a kornyeken. hova valosi vagy?
egyszer mar uldoztelek csakbereny fele egy zold explorerrel
Szia,
Ott lakom, még dudáltam is, mikor elkanyarodtál.
Csákberény környékén az Explorer jobb választás, arrafelé katasztrófa az úthálózat állapota
Ma moron kocsikaztam mikor a visszapillantoba nezve lattam larant. mar tobbszor lattlak a kornyeken. hova valosi vagy?
egyszer mar uldoztelek csakbereny fele egy zold explorerrel
ma csereltem a gepen olajat olajszurot valtoolajat legszurot meg gyertyakat...
Most találtam: http://www.miataturbo.net/
EZT OLVASSÁTOK EL GUSZTUSTALAN DE MŰSZAKILAG ...
Na igen, ez pont az egyik ok. Nálam volt már, motortérben megtoldott 20 éves madzag: kb 1-2 év után a névleges ellenállásának a közelében sem járt. Ugyan én pl szarul villanyászok, de vettem már lámpacsatit, amit az addigi gazdája annó jól megcsinált. Amikor együtt beszereltük hozzám, derült ki, hogy mitől merült nála fél éve minden akku... Nekem AFM-re volt már hibaüzim, mert a csatlakozónál a külsőn volt 3mm hiba, és bár a belső madzagok sértetlenek voltak, de a kosz bejutott. Most is van vmi, és tuti ilyen a hiba. Megtalálni annyira idegesítő, hogy ma majdnem az eladásig jutottam.
Ha valaki egy öreg autóban szondamadzagtoldásra jut, akkor inkább cserélje le azt a felkeményedett, évtizedes vezetéket, mert a későbbiekben saját életét könnyíti meg.
Ettől függetlenül irigylem a könnyebb úton járókat
Pár sarokra tőlem elvállalták, hogy megnézik, reggel elviszem.
Nekem 105 felett is működött anno, pedig amcsi modell.
MX-5 KLUB - elnök NA 1.6 1992
Én úgy képzelem a dolgot, hogy az AFM madzagjai, a többi kábellel együtt a motortér jobb oldalán bevezetve, ecu felé mennek. A benzinpumpa kapcsolójel talán nem, de az meg egy bites, tehát hosszabbítható. Ha van vki olyan pihent, hogy kihámozza a kötegből odáig, akkor ott talál hozzá kiutat, és átviheti a másik oldalra.
Vagy nem.
Én magamtól semmi esetre sem toldanám meg az AFM kábelt, max újravezetékelném. Ellenállásértékekkel kommunikál, ami nem távolodhat el túlzottan a gyári tűréstől.
Akkor ez vagy szívás, vagy szívás... vagy nincs rendes szívás.
Nem tudjátok hova mehetek a tempomatommal???